x

SAINt JHN (US) - FÅ BILLETTER
Ideal Bar, VEGA - Musikkens Hus
D. 28.05.2018 Kl. 20:00

Bastung Brooklyn-rap centreret om caribisk karisma

SAINt JHN er en frembrydende Brooklyn-rapper med en sofistikeret, dynamisk tilgang til de raps han spytter. Han høster anerkendelse for sin særegne stil med harmoniske hooks og en næsten filmisk fremtræden.

Han har gennem sin opvækst været kastebold mellem sin mor i New York og sin far i det lille caribiske land Guyana. På den amerikanske østkyst blev SAINt JHN eksponeret for hiphop og navne som Jay-Z, The Lox og Dipset, mens tiden i Georgetown gik med fordybelse i caribisk soca-musik, og reggae/dancehall-navne som Buju Banton og Beenie Man.

Efter forgæves at have forsøgt sig med en række mixtapes som soloartist, kastede den unge rapper sig ud i en sidegesjæft som sangskriver for bl.a. Usher, Joey Bada$$ og Jidenna. Det viste sig at være en afgørende beslutning i jagten på at udleve ambitionerne solo.

Tilbagevendt til New York uploadede SAINt JHN i 2016 den dystre single ”1999” på Soundcloud uden en egentlig plan for release eller promotion. Singlen fik succes, så rapperen udvidede hurtigt sit repertoire med rosende ord fra den toneangivende blog Pigeons and Planes til følge.

Næste skridt er udgivelse af debutprojektet Collection Vol. 1 og et mixtape i samarbejde med hans crew GØDD COMPLEXx."

Support: Manu Crooks

Dørene åbnes 1 time før koncertstart.

Læs mere på www.vega.dk