x
Louise Dubiel (50/50 Koncert)

Louise Dubiel (50/50 Koncert)
Musikteater Ishøj Kultur Café
D. 14.11.2018 Kl. 19:30

Louise Dubiel (50/50 koncert)

50/50-dogmet er meget simpelt: Der er 50 pladser, og en billet koster 50 kroner. Faktisk er der ikke en fysisk scene, som er hævet op over publikum, og heller ikke stole, der står i snorlige række. Derimod sidder kunstneren i øjenhøjde med publikum, som kan sidde og hygge sig ved caféborde og bare nyde musikken. Det skal være uformelt og nærværende,” siger kulturhusleder Jorge Rivera. ”Musikken skal være akustisk og tæt på publikum, og der kommer til være tre til fem meter mellem publikum og kunstneren, så det bliver en meget intim oplevelse for både pub-likum og for kunstneren. Det vil skabe nogle unikke koncertoplevelser”

Louise Dubiel er en sangerinde og sangskriver fra København. Hun tonede første gang frem på fjernsynsskærmen i 2008 på Kanal 4’s talent-progam Elsk Mig i Nat. I 2009 deltog hun i DRs tv-show “Talent 09” med sangen Forpulet Perfekt, og fik efterfølgende en pladekontrakt med Universal. Sangen blev et stort radiohit henover sommeren 2010. Samme år blev Louise den 8. mest spillede danske artist på dansk radio, og fik bl.a. “Ugens Album” på p4. I 2013 deltog hun i det Danske Melodi Grand Prix med sangen Rejs Dig Op.
Louise har udgivet cderne: Alle Kneb Gælder og De Nye Superhelte, samt ep’en Rigtig Forkert.
Den nyeste udgivelse er hendes nytårssang fra 2017: Det Nye År. I 2018 arbejder hun på nye sange og afholder koncerter rundt omkring i landet
Louise Dubiels charmerende publikumstække har fået hende op på både de største og
mindste danske scener. Hun har opvarmet for navne som Rasmus Seebach, Turboweekend og Anne Linnet.
Louises koncerter er kendt for at have en helt særlig stemning, nærvær og sammenspil med publikum. Derudover er hun kendt for sine sjove og inspirerende tekster og melodier, der sætter sig fast allerede efter det første lyt. Her har vi velklingende hverdagspoesi og weekendironi når det er bedst.