x

Guns N Roses Jam Veteran-Tour
Sønderborghus
D. 19.10.2018 Kl. 21:00

Ved en række koncerter hen over efteråret hylder Europas bedste Guns N’ Roses kopiband de soldater, der har været udsendt i Danmarks tjeneste. På sin vej rundt i hele landet rammer turnéen Sønderborghus i Sønderborg, og alt overskud tilfalder foreningen Danmarks Veteraner

Nye måder at skaffe midler til veteraner
Sweet Child O’ Mine, Paradise City, Knocking on Heavens Door og mange flere gigantiske rockhits er på repertoiret, når Guns N’ Roses-Jam, i samarbejde med foreningen Danmarks Veteraner, rammer Sønderborghus i Sønderborg fredag den 19. oktober, som en del af danmarksturnéen. Det utraditionelle samarbejde har til formål at skabe opmærksomhed omkring tidligere udsendte danske soldater, og alt overskud fra koncerten doneres til veteranforeningen Danmarks Veteraner.
- Vi har brug for flere midler i vores arbejde med de af vores veteraner, der har brug for særlig hjælp, og denne koncert-turné er derfor meget interessant for os. Vi er meget positive over især nye tiltag på veteranområdet, og vi er sikre på at vi sammen med Guns N’ Roses-Jam kan få skabt en række vellykkede arrangementer til glæde og gavn for spillested, musikere, koncertgængere og ikke mindst veteraner og deres pårørende, siger Niels Hartvig Andersen, landsformand for Danmarks Veteraner.

Glæder sig til at ramme Sønderborg
Koncertturnéen får seks stop i Jylland og tre på Sjælland, og kopibandet – der er blevet kaldt Europas bedste af sin slags – glæder sig til at gå på scenen for mange festglade sønderborgensere i Sønderborghus. - Guns N’ Roses laver potent rockmusik med noget på hjerte. Axl Rose er kendt for både aggressive og antiautoritære udfald mod ledere og politikere, samt pompøse ballader, hvor de store følelser får frit løb. Det er musik, man både kan kæmpe, feste og græde til. Derfor synes vi, at musikken passer enormt godt ind i denne sammenhæng, siger Peter Rosensteen, der agerer den iltre, rødhårede frontfigur i Guns N’ Roses-Jam.
Ståpladser
Kørestolspladser sælges som alm. billet.
Ledsagerordning - kontakt Sønderborghus på 88 72 42 36 inden billetkøb.
Varighed ca. 2 timer
Læs mere på www.sonderborghus.dk