x

FAMILIESYMF
Koncerthuset, Carl Nielsen salen
D. 16.11.2018 Kl. 00:00


FAMILIESYMF - Serie 4

3 koncerterFamiliesymf er didaktisk tilrettelagte koncerter af ca. 50min varighed rettet mod familier med børn i alderen 5-14 år. Værkerne præsenteres i uddrag af musikformidler Ole B. Kiilerich.

FAMILIESYMF - REJSEN FREM - 30. NOVEMBER 2018

Dirigent: Conrad van Alphen / Konferencier: Ole B. KiilerichAndy Pape: Rejsen FremDen danske komponist Andy Pape har den helt særlige evne at få folk til både at græde og hulke af grin – alene med toner. Kom og oplev en koncert spækket med finurlige klange, sjove melodier, skøre indfald og melodier rundet af fynske historier – alt sammen gjort ekstra sprællevende af Odense Symfoniorkesters musikformidler, Ole B. Kiilerich.

FAMILIESYMF - CARMINA BURANA - 1. MARTS 2019

Dirigent: Fawzi Haimor / Konferencier: Ole B. Kiilerich


Carl Orff: Carmina Burana


Kom og hør det verdensberømte korværk, der har lagt pompøs baggrundsmusik til mere end et enkelt talentshow. Med sine frække tekster og store armbevægelser er der lagt op til en forrygende eftermiddag med et kæmpe gymnasiekor og masser af symfonisk dramatik.

FAMILIESYMF - TJAJKOVSKIJS KLAVERKONCERT - 3. MAJ 2019

Dirigent: Simon Gaudenz / Solist: Anastasia Voltchok, klaver / Konferencier: Ole B. KiilerichPeter Tjajkovskij: Klaverkoncert nr. 1Musikformidler Ole B. Kiilerich kan slet ikke vente med at slå kløerne i klaverkoncerten over alle klaverkoncerter: Tjajkovskijs ikoniske klaverkoncert i b-mol. Der er kæmpestore melodier og solistisk bravur for alle pengene, og med Anastasia Voltchok ved tangenterne kan vi godt love en fuldstændig forrygende afslutning på serien Familiesymf.