x
Allan Olsen

Allan Olsen
Teaterbygningen
D. 02.11.2018 Kl. 20:00

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene.?Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum.

2018 var knapt skudt I gang, før Allan Olsen i januar lagde sig i selen?med en massiv solo-turné.- Ud til de fine steder, som han selv formulerede det.?Turneen frekventerede nemlig udelukkende de største og mest koncert-egnede scener?i landet, bl.a. Det Kongelige Teater.?Hér kvitterede Olsen med ikke blot at henrykke den udsolgte sal, men også musiktidsskriftet, Gaffa’s anmelder. - Endda i en sådan grad, at den rutinerede entertainer’s optræden blev honoreret med hele 6 stjerner.

Henover efteråret vil Allan Olsen atter rimpe op i sin solo-baggage, og begive sig afsted som rejsende i det helt fundamentale: - Én mand alene på en scene.?Denne gang er han tilbage i rammer, der klæ’r hans udtryk mindst ligeså godt, nemlig de lidt mindre og måske mere intime spillesteder.

Allan Olsen’s seneste udgivelse, sidste års dobbelt-album, HUDSULT blev en success, såvel hos det plade-købende publikum, som hos anmelderne:
Allan Olsen’s repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella.

Ingen dansk sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen.?Efter ialt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine koncerter.
Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum...


www.bygningen.dk