Siamese + Aphyxion + Defecto
Sønderborghus
D. 21.09.2018 Kl. 20:00

Vær med når Danish Demolition Tour tordner igennem Sønderborg!

Siamese
Siamese er et hårdtarbejdende, københavnsk hard rock-band med ti års sammenspil, tre fuldlængdeudgivelser og to ep’er hakket ind i bæltet. På deres nyeste album Shameless eksperimenterer de med fængende omkvæd og tunge guitarakkorder. Bandet er ikke bange for at gøre op med fastgroede metaldogmer og har på tidligere udgivelser flirtet med funk, R&B og pop.

Aphyxion
Aphyxion har opbygget et solidt ry for deres energiske optrædender. Bandet leverer stærke riff og melodiske omkvæd i deres groovy death/trash metal-univers med en tight og kraftfuld lyd. Bandets nyeste udgivelse Aftermath fra 2016 løftede dem fra at være et lovende håb til en af de stærkeste spillere på scenen.

Defecto
Defecto er Danmarks nyeste tilføjelse til den melodiske og progressive metalscene med deres catchy omkvæd, massive riffs, hæsblæsende soloer og grandiose, moderne symfonier. Med deres debutalbum Excluded fra 2016 har bandet begået intet mindre end et lille mesterværk inden for genren, og sent i 2017 udgav bandet deres andet album Nemesis til stor applaus fra anmelderne.
Ståpladser
Kørestolspladser sælges som alm. billet.
Ledsagerordning - kontakt Sønderborghus på 88 72 42 36 inden billetkøb.
Varighed ca. 2 1/2 time
Læs mere på www.sonderborghus.dk