x

Maria De Buenos Aires
Værket
D. 11.04.2019 Kl. 20:00

Maria de Buenos Aires - Ridehuset
Unummererede siddepladser

Velkommen til en helt særlig opera- og danseoplevelse i Ridehuset!
Rabat kr. 100 for medlemmer af Operaklubben


Forestillingen her er på mange måder en anderledes opera-oplevelse.
Publikum, der er placeret på to podier ved siden af scenen i Værkets 131 år gamle Ridehus, bliver taget med på en forførende rejse til Buenos Aires i en original blanding af opera og argentinsk tango. Her spiller Kurt Ravn og Yamil Borges hovedrollerne i Astor Piazzollas mesterværk, hvor skuespil, dans og sang afløser hinanden i konstant skiftende konstellationer og kredser om dramatiske temaer som kærlighed, sex og død.

Forestillingen handler om en gammel mand med ondt i hjertet. Hans elskede Maria døde for lang tid siden, og han tænker på hende dag og nat. Men en dag viser hendes ånd sig for ham og tager ham med på en rejse gennem hendes liv. Barndommen i slumkvarteret i Buenos Aires, livet på de lurvede bordeller og deres første forbudte møde i en baggård. Selvom Maria blev myrdet, går det op for ham, at kærligheden til hende først slutter, når han selv dør.

?Maria de Buenos Aires? blev på succesfuld vis uropført i 1968 i netop Buenos Aires. Siden har Piazzollass tango-opera skabt sine melankoliske og lidenskabelige atmosfærer på scener verden over.

Torsdag 11. april 2019 | Ridehuset kl. 20.00
Billetpris: 395 | Rabat kr. 100 for medlemmer af Operaklubben
Arr: Den Jyske Opera | Forestillingen opføres på spansk med dansk dialog
Billetsalget starter lørdag 21. april 2018

www.vaerket.dk
Arrangør: Den Jyske Opera

Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages.