x
LEONARD COHEN

LEONARD COHEN
Tobakken
D. 25.01.2019 Kl. 21:00

COHEN – EN HYLDESTKONCERT


D. 21. Februar 2017 samlede en række af landets bedste solister og musikere sig om en hyldest til legendariske Leonard Cohen, der var død kort forinden.


Det blev en smuk aften, hvor alt virkelig gik op i en højere enhed – og efter utallige opfordringer har holdet nu besluttet at tage en mini-tour rundt i landet for at hylde den store Mester en sidste gang med en række respektfulde fortolkninger af hans smukkeste sange.


Ironisk nok var det hele tæt på at gå i vasken for mere end 50 år siden, hvor Cohen endelig debuterede som sanger. Hans mentor sangerinden Judy Collins havde netop indspillet hans sang Suzanne, og nu lokket Cohen til selv at synge den ved et velgørenhedsshow 22 februar 1967.


Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke, så efter første vers slog han af med ordene: ”I’m afraid I cannot do this”, hvorefter han forlod scenen. Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elskede verden over.


Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde med et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog


Vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til Mesteren.


Solister:


Steen Jørgensen


Bjørn Fjæstad


Claus Hempler


Mike Andersen


Signe Svendsen


Sara Indrio


Bandet:


Palle Hjorth - Keyboards


Lars Skjærbæk – Guitar, kor


Mads Andersen – Trommer


Troels Skjærbæk – Bas, kor