x

Cohen Tribute - UDSOLGT
Posten
D. 16.01.2019 Kl. 20:00

Koncerten er flyttet fra Den Fynske Landsby til Posten d. 16. januar 2019
Du kan bruge den billet du har købt til Den Fynske Landsby.
Hvis du kommer til koncerten den 16. januar på Musikhuset Posten til Cohen Tribute. Skal du altså IKKE gøre andet end at registrere i din kalender at du skal til koncert.

COHEN – EN HYLDESTKONCERT
D. 21. Februar 2017 samlede en række af landets bedste solister og musikere sig om en hyldest til legendariske Leonard Cohen, der var død kort forinden.
Det blev en smuk aften, hvor alt virkelig gik op i en højere enhed – og efter utallige opfordringer har holdet nu besluttet at tage en mini-tour rundt i landet for at hylde den store Mester en sidste gang med en række respektfulde fortolkninger af hans smukkeste sange.
Ironisk nok var det hele tæt på at gå i vasken for mere end 50 år siden, hvor Cohen endelig debuterede som sanger. Hans mentor sangerinden Judy Collins havde netop indspillet hans sang Suzanne, og nu lokket Cohen til selv at synge den ved et velgørenhedsshow 22 februar 1967.
Den 34-årige debutant var imidlertid meget nervøs, og hans guitar stemte ikke, så efter første vers slog han af med ordene: ”I’m afraid I cannot do this”, hvorefter han forlod scenen. Men han vendte tilbage og gennemførte koncerten, og det blev starten på en halvtreds år lang karriere, der har givet os et væld af smukke, livskloge sange, som er elskede verden over.
Nu er Cohen selv borte, men vi har hans sange, og dem vil vi hylde med et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog
Vi garanterer en unik aften og en værdig og vital hyldest til Mesteren.
Solister:
Steen Jørgensen
Bjørn Fjæstad
Claus Hempler
Mike Andersen
Signe Svendsen
Sara Indrio
Bandet:
Palle Hjorth - Keyboards
Lars Skjærbæk – Guitar, kor
Mads Andersen – Trommer
Troels Skjærbæk – Bas, kor


Unr. ståpladser
Dørene åbnes kl. 18:30
Der er ikke billetsalg i døren

Kørestolsbrugere er inkl. ledsager og skal købes via Ticketmaster's Servicecenter på tlf. 70156565
Ledsager skal dog have godkendt ledsagerkort.
Separat podie til kørestolsbrugere

Paraplyer, stole, mad og drikkelse må IKKE medbringes.

Læs mere på www.liveculture.dk