x

Panic Day
Vejle Musikteater - Store Sal
D. 26.09.2018 Kl. 19:30


Uppercut Danseteater skaber forestillinger i et krydsfelt mellem moderne dans, breakdance og teater. Fortællingerne serveres med et glimt i øjet og med det urbane udtryk i hele kroppen.PANIC DAY er dagen, hvor du skal nå det hele: Bage speltboller til morgenmad, være en god søn og en endnu bedre mor, bestå din eksamen, blive månedens medarbejder, være din vens trofaste væbner, byens bedste elsker og verdens lykkeligste ny-skilte – er du klar?Seks danseres kapløb om at nå først til den totale nedsmeltning er begyndt. Tiden er på speed, ambitionerne sidder oppe under stjernerne, men det uforudsigelige står i vejen for det planlagte, perfekte liv.Med nutidens panik som hovedtema, arbejder Stephanie Thomasen frit med sin unikke sans for det groteske og det komiske i den menneskelige sårbarhed: Det planlagte kolliderer med det uforudsete, og latterligt hysteri, monumentale angstanfald og ukontrollabel aggression opstår – men også skrøbelige pusterum og eftertanke. For hvad er det, vi vil opnå? Og er der egentlig grund til at gå i panik?Publikum får ikke lov til at gruble forestillingen væk. De bliver afkrævet valg, der sætter præstationssamfundets dilemmaer på spidsen. PANIC DAY kommer hverken publikum eller dansere sovende til.Der er artist talk efter forestillingen.Danseworkshop samme dagLæs mere på UNGTTEATERVEJLE.DKMedvirkende

Stephanie Thomasen, Mark Philip og Uppercut Danseteaters faste ensemble

Koreograf Stephanie Thomasen

Komponist Signe Lykke

Dramaturg Betina Rex

Lysdesigner Peter Bodholdt Løkke

Scenograf Jonas Fly

Kostumier Christel Tue

Foto Mathias FoleyDato 26. september 2018

Store sal kl.19.30

Varighed: ca. 55 min.

Arrangør: Uppercut Danseteater og Vejleegnens Teaterforening

Nummererede siddepladser i Store sal.Adgang 20 min. før showstart.

Billetkontoret på Vejle Musikteater har udover normal åbningstid åbent en time før forestillingen.Handicappladser bookes hos Vejle Musikteater.Spis i Cafe Unoden, Vejle Musikteater, før forestillingen.

Bestilling på www.vejlemusikteater.dk tlf. Cafe Unoden 79432020Spis i Restaurant Noden, Hotel Scandic, før forestillingen.

Bestilling på www.restaurantnoden.dk tlf. Restaurant Noden 76700000