x

Randers Big Band Med Thomas Eje
JYSK MUSIKTEATER
D. 30.09.2018 Kl. 15:00


En eftermiddag med Thomas Eje, hvor sangen og musikken er i fokus.



Thomas Eje bakkes på bedste vis op af Randers Big Band 17-mand store ensemble. Så glæd dig til en eftermiddag, hvor Thomas Eje i topform brillerer inden for mange genrer med sin skarpe sans for finurlige detaljer, og med hans respektindgydende beherskelse af mere end 10 forskellige musikinstrumenter.



Vi er sikre på, at det bliver en mindeværdig søndag eftermiddag med det bedste af det bedste fra én af underholdningsbranchens absolutte sværvægtere og et af landets bedste big band. Så er der igen mulighed for at opleve Thomas Eje's fantastiske crooner show sammen med Randers Big Band.



Multikunstneren Eje vil traditionen tro medbringe et større antal musikinstrumenter, som han vil bringe i anvendelse på sin sædvanlige finurlige måde, garneret med underholdende indslag.



Dette show turnerede Hr Eje og Randers Big Band med i hele efteråret 2016, hvor der blev spillet omkring 20 koncerter for fulde huse.


Thomas Eje er skuespiller, komiker, parodist, sanger, musiker, danser, forfatter, kunstmaler og altså entertainer samt meget, meget andet…. Kunstneren kan ikke blot lidt af hvert – han er fantastisk god til det hele! Engang overraskede han nationen ved at kaste sig ud i Gary Moore-hittet ”Still Got The Blues” i en følsom egen fortolkning med fortrinlig sang og eminent akkompagnement/solo på el-guitar. Men, men – de ekvilibristiske instrumentale færdigheder omfatter bl.a. også klaver, keyboards, fagot, trompet, spansk guitar, banjo, bas, vibrafon, violin m.fl.


På samme måde med de sangmæssige færdigheder. Snart er han troubadour, snart er han crooner eller som i Linie 3 en stærk stemme i tæt vokalarbejde à la Mills Brothers.


Alt sammen resultatet af intellektuel dannelse – og intelligens med hurtig omstillingsevne/improvisation, der gør Thomas Eje i stand til at vise helt nye sider af sit talent i nye sammenhænge. Han er en mester i at kombinere f.eks. komik og skuespil med sang og musik i unikke kunstneriske udtryk.


Han er en performer med stærk personlighed – og underfundighed med mimik, der pirrer alle sanser i forventningen om, hvad han nu kan finde på …


CV`et fortæller da også bl.a., at Thomas Eje har studeret ved Det Fynske Musikkonservatorium, og er uddannet på Skuespillerskolen v/Aarhus Teater.


Oplev Thomas Eje’s mange talenter som entertainer, når multikunstneren viser sit talent sammen med Randers Big Band.



Jysk Musikteater, Silkeborg

Søndag, 30. september 2018, kl. 15.00

Billetpris kr. 270,- / 220,- incl. gebyr.

Varighed ca. 2 timer incl. pause.



Arr. Silkeborg Jazzklub