x

Other Roads
Ny Ridehus
D. 23.03.2019 Kl. 20:00

Other Roads blev dannet i 2009 og hører i dag til blandt de bedste moderne engelske folkbands.

Med base i England turnerer de flittigt i Holland, Tyskland, Spanien, Danmark og New Zealand.


Pete Abbott er en fantastisk singer/songwriter og guitarist og er desuden drivkraften i bandet. Selvom han er en erfaren soloartist, er det tydeligt at han nyder at dele scenen med to gode musikere og venner. Pete sætter med sin afslappede og selvsikre stil et højt niveau, der sikrer at bandet altid leverer god underholdning og musik af høj kvalitet


Gregor Borland er en af Skotlands absolut bedste violinister med 8 mesterskaber i Scottish Fiddle bag sig. Som professionel musiker har han turneret over hele verden med forskellige højt profilerede musikere og bands, og han underviser desuden musikere på sine egne Fiddle-skoler i Skotland og Spanien. Foruden violinen mestrer Gregor også basguitar og mandolin.

Med sin store erfaring og forståelse af musikalske produktioner og arrangementer tager han rollen som producent og arrangør for Other Roads.


Dave Walmisley er en talentfuld multi-instrumentalist og singer/songwriter, han tilføjer sit helt eget touch til bandets arrangementer og har et stort øre for harmonier og tager lejlighedsvis rollen som forsanger. Daves vidunderlige on-stage humor har gjort ham til et meget populært medlem af bandet.


Other Roads skaber den helt fantastisk spændende og unikke sound, der kende-tegner deres koncerter, ved at kombinere musikken med deres utroligt flotte og vellydende vokalharmonier.


Repertoiret er en blanding af egne kompositioner og velvalgte covers, lige fra smukke, følsomme ballader til foot-stomping celtic fiddle tunes.


Other Roads har udgivet 7 cd’erEn del af EN til 10 -billetten. Læs mere her

Kom i god til - indgang via glasbygningen

Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter

Inklusiv garderobe