x

STAN GETZ TRIBUTE (DK)
Bispejazz-teltet
D. 18.07.2018 Kl. 20:00

STAN GETZ TRIBUTE (DK)Onsdag den 18. juli 2018 kl. 20.00

Sidde- og ståpladser

Varighed: 2½ time med pause

En hyldest til Stan Getz

Lineup: Christina von Bülow (a-sax), Jan Harbeck (t-sax), Søren Kristiansen (p), Thomas Ovesen (b), Kristian Leth (drm)Stan Getz var den første internationale solist på Aarhus Jazz Festival, da den startede for 30 år siden. Det er derfor oplagt at markere dette med en hyldestkoncert til Stan Getz.

Festivalen kan ved denne koncert præsentere et håndplukket hold med nogle af de bedste musikere fra den danske jazzscene samlet til lejligheden af trommeslageren Kristian Leth.

Forrest på scenen er to saxofonister, dette års Ben Webster-prismodtager Jan Harbeck og Christina Von Bulow. Begge har for længst slået deres navn fast på den danske jazzscene med et imponerende CV af udgivelser og koncerter over hele verden.

Christina Von Bülow er en af Skandinaviens bedste fortolkere af lige præcis Stan Getz. Hun besøgte Stan Getz i hans hjem i Malibu i 1991 og tog privatlektioner hos ham blot et år før, han døde.Rytmegruppen denne aften er pianist Søren Kristiansen, bassist Thomas Ovesen og trommeslager Kristian Leth - alle tre på hver deres måde fantastiske jazzmusikere, der sætter en stor ære i at bakke solisterne op med et lydhørt og ikke mindst konstant swingende akkompagnement.

Repertoiret til denne koncert er nøje udvalgt fra Stan Getz' repertoire fra slutningen af 80'erne.www.jazzconcerts.dk


christinavonbulow.dk

www.janharbeck.com