x

Cirkus Summarum - Kbh.
Tiøren - Amager Strandpark
D. 14.07.2018 Kl. 11:00Det er Muskelsvindfonden, DR Ramasjang og DR Big Band, der arrangerer Cirkus Summarum, derfor går alt overskud fra billetsalget og salg på pladsen til Muskelsvindfondens arbejde for at styrke børn og unge med muskelsvind. Cirkus Summarum fylder 10 år til sommer, så glæd dig til en magisk cirkusforestilling med ekstra fest, farver og ballade med dine helte fra Ramasjang.
I Cirkus Summarum har vi en stor cirkusplads, med blandt andet hoppeborge, karruseller, senge du må hoppe i, udklædning, mad, samt områder til familiehygge. Vi håber, I har lyst til at komme og lege to timer inden forestillingen begynder. For at skabe de bedste muligheder for, at alle vores gæster kan prøve vores aktiviteter, opfordrer vi jer til at komme to timer før, hvis I ønsker at lege. Efter forestillingen gør vi nemlig klar til næste hold gæster. Alle aktiviteter på pladsen er gratis.


Læs mere om Cirkus Summarum på www.cirkussummarum.dk eller følg os på facebook.dk/cirkussummarum.Vi gør opmærksom på, at i Cirkus Summarum skal ALLE have en billet.

Både børn, voksne og babyer ­- uanset alder.VI TILBYDER TEGNSPROGSTOLKNING TIL FORESTILLINGEN DEN 1. JULI KL. 11.00 (KØBENHAVN) OG DEN 22. JULI KL. 11 (AARHUS).Kørestolsbrugere:

Hvis du sidder i kørestol, kan du tage en ledsager/hjælper med gratis i Cirkus Summarum.

Kørestolsbilletter sælges kun igennem Billetten på tlf.: 70 20 20 96.