x

TV-2
Pavillonen Centersalen
D. 07.03.2019 Kl. 20:00

Såfremt der ikke er flere ledige billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

TV-2 spiller for første gang i 18 år i mere intime rammer for et siddende publikum.
Det her bliver en super eksklusiv oplevelse koblet til en skøn historie mellem band og Pavillonen. TV-2 har spillet en af deres allerførste koncerter som band i Grenaa for en intim skare i den gamle Pavillonsal, senere har de fyldt hallen og sidst de spillede i Grenaa var for mange tusinde mennesker til havnens jubilæum, hvor Pavillonen var producent på opgaven. Nu er de tilbage i Pavillonen men for et siddende publikum med et begrænset antal pladser. Første set bliver mere akustisk præget hvilket også er nyt og efter pausen bliver det med mere ”elektriskforstærket elguitar” som Steffen Brandt plejer at sige.

Danmarks lykkeligste orkester bruger foråret og sommeren på at indspille deres 19. studiealbum.
Bandet har efter mange års pause i samarbejdet, genoptaget forbindelsen med den legendariske producer Greg Walsh, og samtidigt indledt et nyt bekendtskab med Kristian Leth.
Det der indtil nu er sluppet ud af studiet, tyder på et håndspillet og mere rocket udtryk. Energien er i front, siger bandet selv, ikke uden en vis klædelig jysk beskedenhed. En af titlerne på det nye album er: "Er vi glade eller hva".
Og rejser spørgsmålet: Er vi der hvor vi forestiller os vi skulle være?
Hvis ikke hvorfor så?
Og hvordan kommer vi videre?
Store temaer der skal et stort voksent orkester til at håndtere :-)
Albummet udkommer til efteråret og følges op af en landsomfattende Danmarks turné i 2019. Som noget nyt deles koncerten i en akustisk og en elektrisk afdeling og af samme grund, vil koncerten denne gang tilbydes et siddende publikum!

Vi ses i Pavillonen

Centerssalen Nummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 395,- kr. / i døren 425,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Læs mere på Pavillonen.dk