x

Blicher Hemmer Gadd
Teaterbygningen
D. 15.02.2019 Kl. 20:00

Vi har været så heldige at få lov til at afvikle en koncert med disse tre herrer, inden de igen drager øst på. Heldige fordi det er verdensklasse og heldige fordi de kun spiller ganske få job i DK.

Efter at have været på tour i Australien, Thailand, Hong Kong og Japan er BLICHER HEMMER GADD nu tilbage i Europa.

”Fejlfrit håndværk og hypnotiserende kunst i perfekt dialog. Så sensuelt at det stjæler dit vejr” Sydney Morning Herald (AUS).

Prisvindende saxofonist Michael Blicher, Hammond-organist troldmand Dan Hemmer og legendariske trommer Steve Gadd slog sig sammen i 2014 for at fejre deres delte kærlighed for Hammand-orglet soul/jazz.

Bandet har nu spillet mere en 50 shows i hele verden og har udsendt 2 live albums. Bandet er en unik mulighed for at opleve verdens mest innovative trommer udfolde sit talent ved at spille den musik han er mest passioneret om. I et halvt årti har Gadd spillet og indspillet med kunstnere som Paul Simon, Steely Dan, James Taylor, Eric Clapton, Kate Bush, Joe Cooker, Chick Corea etc.

Om trioen siger Steve Gadds: ”Det er genialt at spille med de her fyre. Der er ingen egoer i dette band. Det handler virkelig om os alle tre støtter hinanden og skaber det mest ærlige musik sammen – og publikum elsker det!”

Mordern Drummer Magazine: ”Et lige til sagen good-times sæt af soul/jazz krydret med sider af R&B og blues som efterlader publikum heppende for mere.

Jazzwise Magazine (UK): ”Et hypnotiserende show fra en ekstraordinær trio” ”tonerne er ladt med energi, passion og kreativitet. Bandet er så skarpt og deres sæt er bare helt rigtigt og de er ved at bekomme noget meget specielt og unikt. Mange vil argumentere for at de allerede er det.

Unummererede siddepladser

www.bygningen.dk