x

Abandoned Jan Elhøj & Morten Kirck
Musik + Teaterhuset
D. 24.10.2018 Kl. 19:00

ABANDONED - Forladte steder
Jan Elhøj & Morten Kirckhoff

Dato: 24.10.2018 kl. 19.00
Dørene åbner: kl. 18.30
Unummererede pladser

Foredrag om ABANDONED/ FORLADTE STEDER I VERDEN
Jan Elhøj & Morten Kirckhoff

I 8 år har vi rejst rundt i verden og dokumenteret mere end 1000 forladte steder. Alt fra kirker, hospitaler, fabrikker og forladte huse, som står tilbage, og vidner om den tid hvor stederne stadig var funktionelle. Stederne har stået forladt i op til 15-20 år.

Foredraget er en visuel rejse ud til nogle af disse steder. Men også et indblik i fascinationen bag fænomenet og hvordan vi bliver draget af disse steder. Steder som står som monumenter om en tid der var en gang, og hvor historierne stadig hænger i lokalerne.

Vi deler vores historier om stederne og fortæller om hvordan vi finder dem, kommer ind i dem og hvilke indtryk stederne efterlader. Både det smukke og estiske i forfaldet, og det absurde tanker der opstår, når de træder ind i en fortabt verden.

Vi trænger ind om natten. Sover derinde. Nogle gange bliver vi opdaget. Andre gange leger vi katten efter musen med vagterne. Og historierne har vi fra både Rusland, Indien, Albanien, Japan, Belgien, Svalbard og Lolland? Og fra vores programmer ALT FORLADT på DR2.

Foredraget giver anledning til en interessant diskussion med publikum, hvor mange har en oplevelse at dele.

Tilkøb buffet kr. 225,00