Nikolaj Nørlund

Nikolaj Nørlund
Ny Ridehus
D. 22.11.2018 Kl. 20:00


Nikolaj Nørlund har gennem hele sin karriere haft det danske sprog i sin magt og holdt et højt kunstnerisk niveau med en altid udfordrende karakter i sin musik. Nørlund er en beundret skikkelse på den danske musikscene og efter en mageløs fremførsel af albummet ”ViLLA” i 2016, sammen med det store klassiske orkester Copenhagen Phil, honorerede musikmagasinet GAFFA ham da også med den passende titel: ”den ukronede konge af dansk indie-rock”I oktober 2017 kom så opfølgeren ’Skamskudte Fugle, også indspillet med Copenhagen Phil’. At det igen skulle være i samarbejde med Copenhagen Phil, forklarer Nørlund således:

”Hvis du har kysset en pige én gang og kan lide det, så vil du gerne have mere, ikke sandt? Så stikker man ikke bare af. Jeg synes, det her match mellem orkesterklangen, arrangementerne, syntherne, Maria Laurette Friis (duetpartner og korsanger, red.),

mine sange og min stemme giver virkelig meget mening. Vi bruger jo ikke bare orkesteret som flødeskum, hos er det selve hovedretten, og så er jeg måske rødvinen. Det er der, historierne er.

Læs mere på www.gkkultur.dk

Kom i god til - indgang via glasbygningen

Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter