x
Trio Mio

Trio Mio
Gimle
D. 06.10.2018 Kl. 19:30

Trio Mio (DK/S)

Forfriskende, kontemporær skandinavisk folkemusikDato: 06.10.2018 kl. 19.30Det er længe siden, vi sidst har præsenteret Trio Mio i folk roskilde - så vi glæder os til at

byde publikum ind til super lækker dansk/svensk musik.

I hjertet af Trio Mio´s musik ligger et brændende ønske om at give nyt liv til dansk/svensk folkemusik. De spiller musikken på deres egen måde, gør den til nutidig musik, som bibeholder dyb respekt for den tradition hvoraf musikken er rundet.

Resultatet er ny, forfriskende og helt særegen: kontemporær folkemusik, skabt fra det specielle punkt hvor traditionen møder nutiden og lader sig inspirere af andre stilarter som jazz og klassisk musik.

Man er aldrig helt sikker på hvad der skal ske: Smukke, rolige og luftige melodier bliver afløst af hurtige, uforudsigelige og til tider vilde improvisationer. Men sikkert er det, at musikken spilles med intensitet, virtuositet og glæde, som efterlader lytteren åndeløs - og smilende.

Trio Mio blev dannet i 2004, og består i dag af Kristine Heebøll - violin, Peter Rosendal - piano, flugabone og Jens Ulvsand - bouzouki og guitar.

Gruppen har udgivet 5 albums - og har modtaget i alt 7 Danish Music Awards - FOLK for dem.

Glæd jer til en dejlig koncert.Arr: folk roskilde Lirum LarumSpændende , nytænkende trio