x

Singers
Plantagehuset
D. 26.10.2018 Kl. 20:00

AFLYST:
"Helle Henning er desværre kommet galt afsted, og koncerten er ikke mulig at gennemføre. Vi beklager, og håber at kunne tilbyde koncerten på et senere tidspunkt. Mvh. Spillestedet Thy"

Singers er en af DK's stærkeste a cappella grupper. Nøgleordene for denne prisbelønnede vokalgruppe er groovy pop & personlige jazzfortolkninger, stærke solister & lækre arrangementer. Singers synger deres smukke arrangementer af kendte pop-hits og jazzklassikere, arrangeret specielt til dette unikke vokal-orkester og hentet fra de 3 CD'er de indtil dato har udgivet.

Igennem årtier har vokalgruppen Singers været en vigtig del af den danske a capella-scene. Mange vokalgrupper har taget deres udgangspunkt i sangere hentet fra korverden, men Singers har altid været båret af en grundstamme af leadsangere med stærkt individuelt udtryk og stort solistisk overskud. Sangere kommer fra forskellige dele af musikmiljøet med baggrund i Det Rytmiske Musikkonservatorium og orkestre som Blast, Postyr, Bryan Rice & Voices of Joy.

Udover den almindelige løbende koncertvirksomhed og studieindspilninger har gruppen i gennem årene kastet sig ud i mange forskellige projekter lige fra skolekoncerter, familiekoncerter, vokalworkshops, til kor på danseforestillinger og på tegnefilm. De sidste 10 år har Singers været på turneer i Danmark, Sverige, Tyskland, Taiwan, Singapore og Hong Kong.
Singers har begejstret fans overalt i både Europa og Asien, så glæd dig til en koncert fuld af nærvær & musikalsk skønhed, stramme beats & store ballader.
Line-up:
Britt Hein
Helle Henning
Claus Storgaard
Mads Enggaard
Ulrich Lauridsen


Unummererede siddepladser

Kørestolspladser sælges hos Ticketmaster på tlf: 7015 6565.

Læs mere