x

Børn to Be Wild - Juleshow
Gjethuset
D. 15.12.2018 Kl. 15:00


BØRN TO BE WILD - JULESHOW

"The Snow Must Go On"Dato: 15.12.2018 kl. 15.00

Dørene åbner kl 14.00

StåpladserJuleshowet 2017 blev fuldkommen udsolgt, så vi prøver igen i 2018.

Vi har i BØRN TO BE WILD jo dedikeret vores liv til at formidle den helt særegne musikstil kaldet rockmusik for børn og voksne. Det har vi senest gjort med showet "ROCKMUSIKKENS HISTORIE - 100 år på 1 time", der stadig ruller over landet.

Vores JULESHOW bliver på alle måder en helt ny form for juleshow, hvor julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank. December måneds travlhed, juleklicheer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen. Trommeslageren er stadig megasur over, at han skal spille den lille ny. Hej Joe(sef) af Jimmy Hendrix er naturligvis med, ligesom "Julerockpourriet" glædeligt indeholder bl.a. "Snow Must Go On" (Queens), "Merry X-mas everybody" (Slade) mfl.

Vi snakker "julemandskostume", julesalmer tilsat rå rockguitar, sidste års hitsingle "JUBIJUL", børn på scenen og lære "Last X-mas" og en hel masse andet julefis.

Det er julestemning og rockballade med stor humor og professionelt udført rockmusik fra øverste hylde. Som altid sender vi på både børne- og voksenkanalen, så det er aldrig kedeligt, uanset hvilke ører der hører.Koncerten varer vejledende 40 minutter.Arrangør: Gjethuset