x

Hardinger Band
Sparekassen Thy Arena l Mors
D. 06.10.2018 Kl. 20:00

Til efteråret præsenterer vi et godt gedigent Halbal som i de gode gamle dage i Morsø Ungdomsgaard

Vi Præsenterer Michael Hardinger Band & Halberg-Larsen & FriendsLørdag den 6. oktober 2018 fra kl. 20-01

Priser fra 195,- ex gebyr

Billetsalget starter snart på www.morsbilletten.dk eller på Morsø Turistbureau, billettelefon 9772 0488Michael Hardinger Band:

De tre originale Shu'B'Dua medlemmer og to af landets bedste musikere er endnu en gang klar til at indtage de danske landeveje. Med sig bringer de alle de største Shu'Bi'Dua hits: "Hvalen Hvalborg", "Sex-Chikane", "Stærk Tobak" og mange flere!

På glemte båndoptagelser har Hardinger fundet gammelt Shu'Bi'Dua-Guld - sange som ikke kom med på SBD pladerne i 70-80-90'erne, men som nu får nyt liv og vil blive spillet for første gang udenfor øvelokalerne! I efteråret udgiver Hardinger Band det 19. album med Shub-materiale, SYM'FO'19, og det gamle Shu'B'?Dua-Guld er med!

Kom og hør de kendte og ukendte SHU'BI'DUA sange og hør historien om Danmarks største band i tiden fra ungdomsoprøret til årtusindskiftet.

Grin, rock, fællessang og dansk musikhistorie med fuldt tryk på totalunderholdningen.Halberg-Larsen & Friends:

De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg's hånd er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band Halberg & Friends. Repertoiret er åndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums.

Sange som 'Magi i Luften', 'Efterår', 'Elskes af dig', 'Jeg vil la? lyset brænde', 'Mandagsstævnemøde' 'Brændende Læber' og -'Transit' bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde - og det med med nogen af landets allerbedste musikere.

Halberg, Sivertsen, Schandorf - 3 af de oprindelige medlemmer af "Halberg Larsen", keyboardspilleren Gorm Bülow samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn - giver de mange gode

sange nye vinger.

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger.Glæd Jer til et forrygende genhør!

SHU-BI-DUA SHOW MED DE TRE ORIGINALE MEDLEMMER

- HALBERG LARSEN & FRIENDS, DE BEDSTE

SANGE FRA DE SIDSTE 35 ÅR OGSÅ FRA RAY DEE OHH

EGNE SOLO ALBUMS