x

Restaurant SuRi
Restaurant SuRi
D. 03.10.2018 Kl. 17:30

SuRi, Gourmetrestaurant i Holbæk
Maritim restaurant i Holbæk med integreret fiskeforretning, i smukke lokaler med stor terrasse direkte til havnebassinet i Holbæks gamle havn. Restaurant SuRi´s køkken er på 10. år baseret på de bedste lokale råvarer fra de mange små producenter på egnenVores mange leverandører, store som små, gør et stort arbejde for at vi hele tiden kan udvikle vores menuer, med de bedste lokale råvarer som grøntsager, den friskeste fisk fra Holbæk og Odden, det møreste og mest velsmagende kød etc.

Restauranten får produceret mange råvarer efter eget ønske og smag, som bruges til at skabe retter og måltider, der på en

gang er klassiske, nytænkte og baseret på den gode smag.Stilen er en kombination af gourmetkøkkenets finesser, baseret på det klassiske køkkens dyder, og den mere enkle stil som kommer til udtryk i a la carte kortet. Kort sagt klassisk, veltilberedt og veltilsmagt mad med råvarerne i højsædet – i flotte, nytænkte serveringer, og i en afslappet sfære.Restaurant SuRi vandt i 2013 konkurrencen Local Cooking og udgav bogen “SuRi -mellem himmel og bord”