x
Patrick Dorgan, Support: Andreas Odbjerg

Patrick Dorgan, Support: Andreas Odbjerg
Kulturhuset Viften
D. 23.02.2019 Kl. 20:00

Patrick Dorgan slog for alvor igennem på den danske musikscene, da han med sange som ’On The Way Down’ og ’Marilyn’, blev årets absolutte radiohit i 2015 og brød lydmuren med sit forrygende sangtalent, der fik det danske anmelderkorps til at sende stjerner efter debutalbummet ’Painkillers’.

Dorgan’s musik og powerfulde stemme har allerede taget ham landet rundt på spillesteder, festivaler samt Grøn Koncert, og 2018 byder selvfølgelig også på flere koncerter.

Support: Andreas Odbjerg
Andreas Odbjerg er tidligere sanger og frontmand i Moses: "Andreas", men er for nylig sprunget ud som soloartisten. Han har singlerne "Icemoneyassbitch" og "Anne Linnet" bag sig. Disse skaffede ham opmærksomhed hos P3 og et stort udsnit af danske medier. Hans soloprojekt er, ifølge ham selv, en musikalsk legeplads - et sted hvor der kan eksperimenteres, og hvor grænserne skubbes, for hvad der normalt opfattes som gængse popsange. Senest har han udgivet nummeret "Helt Okay", der omhandler komplicerede forhold til sine forældre, og om utopien at være den perfekte far.
Andreas har netop modtaget guld for Malte Eberts “Rather Be”, og han har desuden skrevet sange for en lang række danske navne som Ankerstjerne, Patrick Dorgan og Elias Boussnina.


Undgå kø, kom i god tid!
Stående koncert