x

Grarup Allstars
Pavillonen Pavillonsalen
D. 29.11.2018 Kl. 20:00

ET YDERST KOMPETENT ORKESTER BESTÅENDE AF DEN ABSOLUTTE ELITE INDEN FOR DANSK BLUES!
Med superekvilibristen Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Krebs/Falch og Savage Rose, Niels Mathiasen fra Gnags’ soul fyldte sax, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensens bundsolide groove, Esben Bachs virtuose trommespil og Margrete Grarups enestående vokal kan det kun blive en helt speciel aften i Pavillonsalen!

Lidt historie:
I efteråret 2013 samledes nogle af Aarhus’ og landets bedste musikere i, hvad der med rette måtte kaldes et ”All Stars Band”. Dette drømmehold blæste alle omkuld og viste en håndfuld musikere der pressede og pirrede hinanden til et sammenspil helt i top.
Margrete Grarup trådte i januar 2016 hovedkulds ind i bandet, blot to uger før en forårstur på 15 koncerter. Den opgave løste hun på det utroligste og alle overgav sig til denne fantastiske sangerinde. Bandet er nu under det nye navn Grarup Allstars tilbage, super sammenspillede og klar til efterårets turné. Forvent blues og soul i absolut topklasse.

Pressen skriver ”… (Grarup Allstars) gav i lørdags sit publikum en berusende og uforglemmelig koncertoplevelse, da det stjernespækkede hold leverede en præstation i verdensklasse. En formidabel behersket og helt igennem overlegen formidling af både nye og gamle blues og soul numre. Koncerten blev fremført med stor seriøsitet og humor og efterlod publikum rørt og stakåndet. En overvældende musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse.”
“Den seriøst sejeste, bedste, mest svingende, rørende og humoristiske, fanatiske live optræden jeg nogen sinde har hørt og været med til ! Fedt band! Præcision og musikalitet i top klasse.” – “Erik har faktisk en pointe idet han siger, at skal vi finde noget tilsvarende kvalitet i koncerter vi har været til, så skal vi tilbage til Bazar med Peter Bastian osv i deres storhedstid for 20 år siden. Det siger noget om kvaliteten her!”

Uffe Steen – guitar (Shades of Blue)
Palle Hjorth – orgel (Krebs/Falch, Savage Rose)
Niels Mathiasen – saxofon (Gnags, Martin Jønsson Organ Combo)
Niels Nello Mogensen – bas, kor (Johnny Madsen, Thomsen-Nello-Hansen)
Esben Bach – trommer (Kenn Lending, Ron Hacker, Mama’s Blues Joint)
Margrete Grarup – vokal (Uddannet sanger og sanglærer på Nordjysk Musikkonservatorium)

Pavillonsalen
Unnummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 175,- kr. / i døren 205,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Læs mere på Pavillonen.dk