x
Afslutningskoncert - Bobo Moreno

Afslutningskoncert - Bobo Moreno
Saxkjøbing Sukkerfabrik - Cafe Momentum
D. 26.08.2018 Kl. 20:00

Lys over LollandAfslutningskoncert - Bobo Moreno


Dato: 26.08.2018 kl. 20.00 - Dørene åbners kl. 19.30

unummereret siddeplads

SANGER BOBO MORENO

PIANIST OLE KOCK HANSEN

BASSIST BO STIEFPå afslutningsaftenen for Lys over Lolland bliver kunstudstillingen eventyrligt belyst af lysdesigner Adalstein Stefansson.

I caféen glæder vi os til at præsentere en koncert af international klasse med sangeren Bobo Moreno, pianisten Ole Kock Hansen og bassisten Bo Stief.Bobo Moreno bliver betegnet som en af landets helt store sangere. Han mestrer et bredt spektrum af genrer lige fra jazz og blues til pop og soul. I trioens sidste cd ''Dreamsville'' blev hans stærke sang meget anmelderrost i ind- og udland.

Ole Kock Hansen er en mesterlig pianist. Han har spillet sammen med navne som Niels-Henning Ørsted Pedersen, Ben Webster og Edda Cameron og har tidligere været chefdirigent for Radioens Big Band.

Bo Stief er et stort navn både nationalt og internationalt. Han er en alsidig musiker, som mestrer basspillet på allerhøjeste plan. Han har været med til at gøre dansk basspil verdensberømt og har spillet sammen med bla. Palle Mikkelborg, Sanne Salomonsen, Stan Getz og Miles Davis.I den stemningsfuldt belyste kunstudstilling kan man lytte til en koncert med et bredt repertoire, hvor de tre musikere har fundet en åben, underholdende og uhøjtidelig stil, som giver plads til velklingende sang og musik for alle.Aftenen afsluttes med en flot udendørs lys/ild installation af Ole Olsen, Nordlys.Adgang for kørestolsbrugere.