x

Tekashi 6ix9ine - VENTELISTE
Train
D. 11.09.2018 Kl. 20:00

Såfremt der ikke er flere ledige standard billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

Tekashi 6ix9ine

Tekashi 6ix9ine, bedre kendt som 6ix9ine eller det borgerlige navn, Daniel Hernandez, er en rapper der beretter om en barsk og rå virkelighed i New Yorks gader som ingen anden. Med en aggressiv og nærmest råbende tilgang til sine rim lyder han som ingen andre kollegaer i hiphopbranchen.

Rapperen fra Brooklyns Bushwick kvarter formåede at bygge en stor og loyal følger skare på Soundcloud, og i 2017 fik rapperen med det regnbuefarvet hår endelig sit gennembrud, da han landede en pladekontrakt gennem Elliot Grainge, som faciliterede distributionen via Universal Music. Kort efter, udgav han den bredt distribuerede single ’’GUMMO’, der nåede helt op på en 12. plads på Billboard’s Hot 100. Da efterfølgeren ’’KOODA’’ kom ud i slutningen af året, havde Hernandez allerede samarbejdet med en række lovende hiphopnavne som Yung Beef, Trippie Redd og Mo Dollaz.
I starten af 2018 udgav 6ixn9ine hans første kommercielle mixtape DAY69, som debuterede på en 4. plads på Billboard 200. Nyligt har han udgivet singlen ”FEFE” sammen med dronningen af New York, nemlig Nicki Minaj herself. ”FEFE” er produceret af superproduceren MurdaBeatz og i løbet af 24 timer rev musikvideoen, som blev udgivet samme dag som singlen, intet mindre end 10 millioner views ind på YouTube.

New York rapperen besøgte Europa i juni måned 2018 til en fuldstændig udsolgt tour, men nu lægger han for første gang vejen forbi Danmark til et vanvittigt og forventningsfyldt show på TRAIN.


Handicappladser er inkl. 1 gratis ledsager og sælges via Ticketmaster på tlf: 7015 6565.
Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen.
Ståpladser
Dørene åbner kl. 19:00

Se mere på www.train.dk