x

Virtuos Violin
Per B Biler
D. 23.11.2018 Kl. 19:30


Pakkeprisen er tilgængelig ved køb af 3 koncerter:Musical Galla m Prinsen Musikkorps den 21. septemberSlagtøjskoncert m Prinsens Musikkorps den 26. oktoberVirtuos Violin m Prinsens Musikkorps den 23. novemberVejledning i køb af 3 koncerter kommer frem når man trykker "gå til betaling" første gang.Virtuos Violin m Prinsens Musikkorps

med Niklas Walentin


Salling Bank Master Series - Efteråret 2018

Prinsens Musikkorps byder nu velkommen til Salling Bank Master Series 2018!

Musikkorpsets koncertrække Salling Bank Master Series er eksklusive koncerter på tværs af musikgenrer.


Koncerterne udmærker sig ved altid at have solister af høj klasse på plakaten. I 2018 kan du blandt andet opleve musicalstjerner og violinvirtuoser i selskab med orkestret.


Koncerterne spilles altid i tre byer: Silkeborg, Viborg og Skive. Det er byer, som betyder noget for musikkorpset, og som orkestret også besøger i mange andre sammenhænge. Derfor kan du som silkeborgenser, viborgenser eller skibbonit med rette betragte Prinsens Musikkorps som din bys orkester - og din lokale mulighed for ekstraordinære musikalske oplevelser.

Salling Bank Master Series er et samarbejde mellem Prinsens Musikkorps, Salling Bank samt Silkeborg, Viborg og Skive kommuner.


Prinsens Musikkorps præsenterer: Salling Bank Master Series - Virtuos violinaften

Lad dig forføre af virtuost violinspil, når den unge stjerneviolinist Niklas Walentin er solist med Prinsens Musikkorps i koncertrækken ‘Salling Bank Master Series’.

Dansk-schweiziske Niklas Walentin (f. 1994) har haft violinen i hånden, siden han var seks år. Som kun 14-årig blev han optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. På trods af sin unge alder har han spillet koncerter i New York, Skt. Petersburg og Beijing, ligesom han har været solist med alle danske landsdelsorkestre samt Danmarks Radios Symfoniorkester.

På dirigentpodiet står den finske dirigent Hannu Koivula. Han er uddannet trompetist og dirigent i Helsinki og har vundet førsteprisen ved Den nordiske dirigentkonkurrence i Stockholm. Hannu Koivula har stået på podiet for adskillige skandinaviske orkestre og operahuse.

Per B Biler, fredag den 23. november klokken 19.30

Dato: 23.11.2018 kl. 19.00

Unummererede siddepladserArr: Prinsens MusikkorpsEn del af SALLING BANK MASTER SERIE