x

Julekoncert Med Stig Rossen
Bornholms Idræts- og Kulturcenter
D. 24.11.2018 Kl. 15:00

Julekoncert med Stig Rossen i Allinge 2018

For anden gang kommer Stig Rossen med hele sit show til Bornholm for at starte årets julekoncerter op. ASG er stolte af at åbne ballet på Danmarks-turneen. Det er fireogtyvende år i træk at Stig Rossen tager ud på sin meget populære juleturné i november og december måned. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind- og udland.

Kom i den rigtige julestemning - inviter til lidt spisning lørdag, enten før eller efter koncerten - så er julen og weekenden skudt godt i gang.Stig Rossen kan med glæde præsentere Andrea Oehlenschlæger, som dette års gæstesolist. Andrea er en ung pige på 20 år fra Ringkøbing. Hun har sunget siden hun var barn og har spillet til mange arrangementer og mindre koncerter igennem årene. Da hun startede i Ringkøbings Big Band, voksede drømmen om at få en sangkarriere og efter gymnasiet valgte hun at flytte til København for at udleve hendes drøm Andrea har bla. sunget sammen med bla. The Antonelli Orchestra, Mads Langer, Simon Kvamm fra bandet Nephew & ikke mindst har hun optrådt for Dronning Margrethe.
Vi er meget glade for at have hende med på Stig Rossens Juletur. De to har sunget sammen tidligere, så glæd jer - det bliver en stor jule oplevelse.Dørene åbner kl. 14.00