x

Prinsens Musikkorps - Slagtøjskoncert
Skive Theater
D. 25.10.2018 Kl. 20:00

Prinsens Musikkorps: Salling Bank Master Series - Slagtøjskoncert
Oplev slagtøjets alsidighed ved sæsonens anden koncert i Salling Bank Master Series, når den svenske slagtøjsvirtuos Johan Bridger gæster musikkorpset.

Slagtøjsmusik rummer et utal af udtryksformer og klangfarver, som er fængende og interessante for både det trænede og utrænede ører. Det vil publikum opleve, når Prinsens Musikkorps akkompagnerer Johan Bridger.

Johan Bridger er marimba- og percussionvirtuos og er kendt for at mestre alt fra J.S. Bach til ny og eksperimenterende musik. Bridger har tidligere vundet den prestigefyldet “Swedish Soloist Prize”, og han har spillet koncerter i hele Europa samt Rusland, Japan og USA. Han underviser desuden på musikkonservatorierne i København, Odense og Malmö.

Salling Bank Master Series er en eksklusiv koncertrække, der udmærker sig ved al7d at have solister af høj klasse på plakaten.

Koncertrækken er et samarbejde mellem Prinsens Musikkorps, Salling Bank samt Silkeborg, Viborg og Skive kommuner.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre fuld7dsprofessionelle musikkorps. Orkestret er kendt for sin store musikalske spændvidde, der strækker sig over alt fra populærmusik til pompøse marcher.

Musikkorpset er et messingorkester med slagtøj og består af 16 fuldtidsprofessionelle musikere.

Orkestret har til huse på Skive Kaserne.


Unum. siddepladser
Læs mere på www.skivetheater.dk