x

Rebecca Lou + Alcabean
Kulturhuset Viften
D. 03.11.2018 Kl. 20:00

Rebecca Lou:
Med utæmmet vildskab har dansk undergrund fundet en ny talentspire i Rebecca Lou, og hendes i-dit-fjæs knallertrock. Lyrisk balancerer den unge sangerinde selvsikkert mellem følsomhed og råstyrke, der både drager paralleller til 70’ernes beskidte punk og 90’ernes riot grrrl-bevægelse med L7 og Bikini Kill. Rebecca Lou er dog helt sin egen, hvilket kommer til udtryk i støjende guitar-riffs og et udtryk, der er både upoleret og rigt på nuancer - og altid med den stærke pop-melodi i ryggen. Lou’s sange omhandler kærligheden til at drømme stort, at slås som en pige og køre råddent på knallert i Nordvestkvarteret i København - et univers, der genopliver den klassiske rocks autencitet, og som får et moderne og melodisk twist. Hendes live-optrædener er kendt for deres fandenivoldskhed og har høstet femstjernede live-anmeldelser i bl.a. Gaffa og GFRock.

Alcabean:
De er unge, de spiller kompromisløs indierock og den internationale presse er allerede smaskforelsket i dem. ALCABEAN har i 2018 sat deres præg på den danske musikscene med koncerter på bl.a. SPOT Festival og Roskilde Festival.
Den legendariske musikjournalist David Fricke (Rolling Stone Magazine), der bl.a. var med til at skubbe The Raveonettes karriere igang, var blandt publikum på Spot festival. Han forelskede sig i drengenes rå og upolerede lyd,og da Fricke satte kursen hjem mod USA, var det med Alcabeans EP i hånden – en EP han efterfølgende valgte at spille flittigt i sit eget radioprogram på Sirius XM.

Gruppen udgav tidligere i år den anmelderroste EP ”Head Down”. Der med hårdtslående trommer, fræsende guitarer og forsanger Victor Schacks vokal understreger, at rockmusikken stadig fænger og er relevant i 2018.

Stående koncert.
Undgå kø. Kom i god tid!