x

Hugo Helmig
Trommen
D. 15.03.2019 Kl. 20:00


Hugo Helmig + support

Dato: Fredag d. 15. marts 2019 kl. 20.002018 bliver uden tvivl et år, Hugo Helmig sent glemmer. Han har indtil videre spillet over 70 koncerter i Danmark og udlandet, modtaget to Gaffa Awards og Politikens iByen Pris.

Hans seneste single ’Wild’ er på under to måneder blevet spillet over fem millioner gange på diverse streamingtjenester, og ligesom debutsinglen ’Please Don’t Lie’ har den ligget nummer 1 på den danske airplay chart flere uger i træk. Kort sagt har Hugo Helmig på rekordtid etableret sig som et af Danmarks allerstørste pop-talenter.

Med singlerne ’Eyes Wide Shut’, ’Times of War’ og ’Please Don’t Lie’ fra debut EP’en 'Promise' har sangeren taget det danske publikum med storm. Sidstnævnte single var den mest spillede danske sang på radio sidste år samt er blevet streamet over 30 millioner gange. Den seneste single ’Wild’ følger i debutsinglens fodspor og har ligget nummer 1 på dansk radio de seneste fire uger.

Det er ikke blot danskerne, der har fået øjnene op for den unge sanger og sangskriver. I Tyskland kravlede ’Please Don’t Lie’ hele vejen op ad hitlisterne og endte som nummer tre på den officielle tyske airplay chart.

Opfølgeren ’Wild’ er i skrivende stund på vej i Top 20 i Tyskland.

Selv siger Hugo Helmig sit definitive gennembrudsår 2018:

”Det har været et fantastisk år. Jeg har ligesom fået taget min mødom flere gange. Første festival, første tv-show, første pris, første tyske koncert. Der har været fart på, men jeg føler også, at både jeg selv og bandet er vokset helt vildt. Nu glæder jeg mig bare til, at vi skal afsted igen og besøge de danske byer og spille en masse nye sange.”

Trommen er et af 13 stop på Hugo Helmigs forårs-tour i 2019.Trommen

Unummererede ståpladser og nummererede siddepladser på balkonen

Enhedspris 195 kr.

Varighed ca. 2 timer inkl. pause og support

Kørestolspladser og ledsagerbilletter købes ved henvendelse tlil Trommens adm. på tlf. 48495350 hverdage kl. 10-14.

Billetsalg med personlig betjening i Trommens foyerbar ½ time før forestillingsstart

Mere info se www.trommen.dkBilletkøb: trommen.billetten.dkTrommen

Bibliotekstorvet 1

2970 Hørsholm

Tlf. 48495350Garderobe i kælderen

Billetten byttes ikke og tages ikke retur