x

Nytårskoncert 2019
JYSK MUSIKTEATER
D. 13.01.2019 Kl. 12:00


NYTÅRSKONCERT 2019 i JYSK MUSIKTEATER, Silkeborg.Nytårskoncert 2019 - årsskiftet markeres på festligt og fornøjelig vis.

Glæd dig til en fantastisk tradition og et bredt repertoire med en skøn blanding af det traditionelle, det klassiske, musicalsange og velkendte hits.I rollen som konferencier kan vi med stor fornøjelse præsentere den talentfulde og professionelle kunstner, Annette Heick. Annette får selskab af to fantastiske solister, den danske sopran Susanne Elmark og den alsidige sanger Henrik Launbjerg.

Den festlige stemning løftes yderligere af AOF Nytårskoret, Jysk Underholdningsorkester og under ledelse af dirigent Christian Hørbov Meier.Susanne Elmarks karriere begyndte for 26 år siden på Østre Gasværk Teater hos Morten Grunwald, der tidligt spottede hendes talent for de ultrahøje vanskelige toner. Efterfølgende har hun primært stået på de store udenlandske operascener verden over, og den danske sopran, står på toppen af en international operakarriere. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og har i mere end tyve år været efterspurgt som ”ekstremsportsudøver” af de allersværeste halsbrækkende sopranpartier såsom Nattens Dronning i Tryllefløjten, Lulu i Alban Bergs Lulu, Konstanze i Bortførelsen fra Seraillet, Zerbinetta i Ariadne på Naxos, Fiakermilli i Arabella og de senere år ikke mindst Marie i Zimmermanns vanvidsværk Die Soldaten.Annette Heick har vist hovedroller i de største danske musicalopsætninger, men hun er også tv-vært, journalist og debattør. Som konferencier er Annette Heick dog helt i sit es og styrer ethvert arrangement med varm situationsfornemmelse og køligt overblik. Annette Heick betegner sig selv som en pop-tøs, hvilket siger mere om hendes lune selvironi end hendes sande virke og væsen. For nok kan hun give den glamourøs gas på scenen med stiletter og korte skørter, men den slags dækker på ingen måde det hele….

Hun betegner således sig selv som et renæssancemenneske i showbiz!Henrik Launbjerg er en alsidig sanger, der igennem årene har begejstret tusindvis af danskere på teatre, tv og radio. På visitkortet står således både singer/songwriter, skuespiller, tv- og radiovært.

I Silkeborg kender vi ham særlig godt, eftersom han i 2015 spillede og sang hovedrollen som “Niller” i “Den Eneste Ene” her på Jysk Musikteater.Lørdag, 12. januar 2019, kl. 20.00.

Søndag, 13. januar 2019, kl. 12.00 og 16.00.

Billetpris kr. 340,- /295,-

Nummererede siddepladser, Jysk Musikteater.Arr. JMTS