x
Pernille Rosendahl Trio

Pernille Rosendahl Trio
Fur Bryghus
D. 01.03.2019 Kl. 21:00

Pernille Rosendahl – almen presse 2018

Glæd dig til en unik oplevelse når den sofistikerede sangerinde, fremfører sit solomateriale samt nyfortolkninger af klassikere fra både Swan Lee og The Storm.

Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Dette både ses og høres i Pernille Rosendahls unikke lydbillede, der rummer en gribende skrøbelighed og klassisk skønhed. Pernilles metier er at ramme lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst, og med sit nærvær lukker hun publikum ind, og tager dem med på rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers.

Siden Pernille Rosendahl i 2001 bragede igennem som en del af indiepopgruppen Swan Lee med debutalbummet ’Enter’, har hun fået en særplads på den danske musikscene. En position, hun understregede, da hun i 2016 udsendte sit første soloalbum ’Dark Bird’. Albummet kombinerer Pernilles sans for fine, raffinerede popmelodier tilsat et blåtonet strejf af melankoli med et søgende lydbillede, hvor der både er plads til medrivende ballader, flossede guitarakkorder samt sugende, elektroniske elementer.bemærk at der kan bestilles 3 retters showmenu inden koncerten til kr. 345. disse bestilles ligeledes på billetten.dk

der kan forventes at man bliver seedet sammen med andre ved bordeneVarighed: 2 x 45 minutterkoncerten er siddende

mad og drikkevarer må ikke medbringes

baren er åben før, i pausen og efter koncerten