x

KILL'EM AARHUS
Train
D. 20.10.2018 Kl. 19:00

KILL’EM AARHUS!

Ny metal festival rammer Aarhus. Benhårdt og blytungt!

KILL’EM AARHUS er byens spritnye arena for metalgenrens nyere, progressive og brutale navne – fra ind- og udland.

Det er ikke kun oktober, der bidrager til vintermørket. En ny endags metal festival har set dagens lys – og suget det ud af den!

KILL’EM AARHUS invaderer TRAIN med masser af mørk rock, tunge toner og hurtige riffs. KILL’EM AARHUS henter det bedste spirende metal fra den danske og europæiske scene. Fra den glohede undergrund til den nyere del af den etablerede metalscene – uanset hvor de befinder sig.

KILL’EM AARHUS er en tilbagevendende begivenhed i oktober. Ambitionen er at præsentere udvalgte artister, hentet rundt i Europa (og på sigt, også resten af verden), der tegner metalscenens nyere talenter og genrer.

I den første udgave af KILL’EM AARHUS, der rammer TRAIN til oktober, vil der være metal fra Finland, Slovenien, Spanien og Danmark.

-------------------------------------------
CORPSESSED (FIN)
MIST (SLO)
BALMOG (E)
WOEBEGONE OBSCURED (DK)
BENEATH THE SILENCE (DK)

-------------------------------------------

KILL’EM AARHUS
DATO: 20.10.18
STED: TRAIN
TID: Kl. 19.00 (døre kl. 18.00)
ENTRÈ: 150,- (+gebyr)

Læs også mere her:
Train Event: train.dk/#_event-5346
Facebook Event: facebook.com/events/2268917606664419

KILL’EM AARHUS er et samarbejde mellem spillestedet TRAIN og den lokale metalbooker /-arrangør, Leifur Nielsen. De to parter har tidligere samarbejdet om metalarrangementet SPOT METAL – sammen med Kulbroen, Metal Royale og SPOT Festival.
Leifur har i mere end 10 år dedikeret sit arbejde til fremme af metalscenens kvalitet og mangfoldighed. Primært med fokus på den lokale og danske del af undergrunden. Han har bl.a. også været en af de bærende kræfter bag arrangementet Mono Goes Metal samt metaldagen på “Understrøm” under Aarhus Festuge.

CORPSESSED – Finland
(Death Metal)
Corpsesseds debut-album "Abysmal Thresholds" stabiliserede bandet som et af de absolut bedste finske death metal bands. Bandet har siden turneret intensivt, og ikke mindst arbejdet på den længe ventede opfølger, som endeligt udsendes til november i år.

FB: facebook.com/Corpsessed

MIST – Slovenien
(Doom/Heavy Metal)
Mist er berygtet som værende et forrygende og forførende liveband, og med det yderst roste nye album ”Free me of the Sun” fra i år, er der i den grad lagt op til en spændende oplevelse med deres musik som har en helt naturlig råhed over sig, hvor arven efter legender som Black Sabbath, Pentagram, Candlemass og Saint Vitus ikke går ubemærket hen.

FB: facebook.com/mist.doom

BALMOG – Spanien
(Black/Death Metal)
Balmog er kendt som et af de allerstærkeste live-acts på den spanske metal-scene, der i disse år kaster det ene fremragende band af sig efter det andet.
Dette er i øvrigt første gang nogensinde, at bandet besøger Danmark!

FB: www.facebook.com/Balmog

WOEBEGONE OBSCURED – Aarhus
(Blackened Funeral Doom)
Woebegone Obscured leverer denne unikke stilart så intens, varieret, smukt, og ikke mindst tungt og mørkt, og med en så nærværende og alsidig sanger som frontmand, og primus motor Danny Woe, er dette band gang på gang en garanti for en mægtig rejse ind i sindets mørkeste afkroge.

FB: facebook.com/woebegoneobscured

BENEATH THE SILENCE – Aarhus
(Melodic Metalcore)
Mette Hessellund står benhårdt i front for Aarhus-kvintetten Beneath The Silence og med langt over 26.000 views siden april til deres video til singlen ”Hate Me” og et travlt koncert år, tyder meget da også på at Beneath The Silence er det næste Aarhus-band der vil spæne ud over stepperne.

FB: facebook.com/beneaththesilence8000


Ståpladser
Dørene åbner en time før
Kørestolsplads er inkl. 1 gratis ledsager og sælges via Ticketmaster på tlf: 7015 6565.
Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen.
Se mere på www.train.dk