x

Asbestose/Johnny Books/Trepac/Nota Bene
Tapperiet
D. 17.11.2018 Kl. 21:00

Tapperiet slår dørene op for en hel aften med top navne fra den danske undergrunds rap-scene!
Oplev Asbestose, Johnny Books, TrePac og Nota Bene give den gas med beats og rim på Tapperiets caféscene.

ASBESTOSE
De to brødre, Jens & Lars, står bag hiphop-duoen Asbestose.
Da familien flyttede fra et bofællesskab langt ude på landet og ind i et par tomme vagtlæge-lokaler på Ribe Sygehus måtte brødrene dele værelse for en stund. Her blev action-figurer, pizza-slices, bipbip-spil og den ældste storebrors CD-samling omdrejningspunktet for de to drenge. 90’er-kulturen blev et fælles tredje og ud fra det har de leget sammen lige siden. Nu med Lars som rapper og Jens som producer.
Asbestose er et internt univers vendt på vrangen og lavet til lyd. Jens kredser om orientalsk sample-baserede hiphopbeats med synthesizers og Lars spæder til med åndssvage fortællinger og krøllede rim. Det sygdomsbefængte navn beskriver meget godt den beskidte, atypiske og til tider afstumpede lyd du lytter til når du sætter nålen på pladen.
Asbestose udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2015 og i forlængelse af det mixtapet
”Knastbestose”. De er lige nu aktuelle med singlerne ”HOVEDPINE” og ”ALDRIG DIN”, hvor
sidstnævnte har ingen ringere end Pede B og Per Vers med på gæstevers.

JOHNNY BOOKS
2017 var året hvor Johnny Books's solodebut "Skjulte Budskaber" ramte Nordvests drivvåde asfalt og gennem vandpytterne fik sivet sig ned i kloaksystemet og bredt sig i Danmarks undergrunds hiphopscene. Skjulte Budskaber er produceret i Centeret af Fede Poul, Boone og Books,med gæstevers fra Sean Lightfoot, PAL og Fede Pouls fætter, den enigmatiske ordsmed Khal Allan.

Johnny Books har tidligere stået bag pladeselskabet "Cipherzone" men arbejder nu som solokunstner. Han er osse kendt fra Center udgivelsen Fede Poul Ø.P.G, samt projektet "Clockwork - 12 timer" m.fl. I løbet af 2018 vil han også kunne høres på andre udgivelser og det forlyder sig sådan at han P.t. arbejder på et nyt album. Glæd dig til en solid gang rap, spækket med rim og skjulte lækkerier.

TREPAC
Trepac har efterhånden opbygget et imponerende hip hop generalieblad, hvor han i snart et årti har markeret sig med en række udgivelser – både som solist og i grupperne Binær, M-Cnatet og Torden & Lynild. Senest har han i april 2018 udgivet albummet ’Ronkedor’ i samarbejde med produceren Xeren, der også har produceret det kommende album ’Kamæleon’.

NOTA BENE
Nota Bene har opnået stor succes med sine udgivelser i gruppen Dialekten, og leverede sidste år med produceren Davey, sit første soloalbum "Dag for dag". Hans mørke stemme og skarpe flow har længe været en velbevandret hemmelighed i den danske undergrund, og få kan servere en historie i så interessante og gribende vendinger og rim som Nota Bene, når han beretter om trøstesløse skæbner og fortællinger fra sin egen dagligdag i livets skole. Der bliver ikke lagt fingre imellem – her bliver en spade kaldt for en spade og en sjoller for en sjoller.

Ståpladser
Dørene åbner kl. 20:00
Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu