x

Sissel Kyrkjebø - Sissels Jul
Operaen, Holmen
D. 17.12.2018 Kl. 17:00

Sissel Kyrkjebø kommer til Operaen, KBH, 17. december 2018
Sissels Jul 2018

Sissel har en stemme som får floder til at flyder over. Sådan skrev en stor dansk avis sin anmeldelse af en af Sissels koncerter.

I tillæg til stemmen har Sissel den unikke sceneudstråling, som gør, at du som tilhører føler hun synger direkte til dig, og bare dig.

Denne kombination af stemmepragt og formidlingsevne har gjort Sissel til en af de mest eftertragtede artister i verden, og ikke mindst en artist mange andre artister ønsker at samarbejde med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle stykker.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras blev Sissel inviteret til at optræde til den aller første julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald. Og jul har der været meget af for Sissel, både som pladee – og koncertartist. Over 1 million har set hendes julekoncerter bare i Norden, en rekord der bliver vanskelig at slå.

Sissels jul 2017 blev en stor succes med udsolgte koncerter over hele Norden inklusiv 6 danske koncerter, heraf 5 udsolgte.

Årets juleturné bliver endda større og Sissel kommer på besøg i Norge, Sverige, Danmark og Island med premiere i Hamar Norge 22. november og afslutning i Reykjavik 19. december.

Sissel turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul – og gospel perler, sange som får julestemningen til at sænke sig over publikum Norden rundt.

Bandet
US: Tim Carmon – orgel, vokal, perc, mm (Eric Clapton, Paul McCartney, Stevie Wonder, Bob Dylan m.fl.)
UK: Wayne Hernandez - vokal(Tina Turner, Tori Amos, Madonna, Yusuf Islam m.fl.)
NO: Steffen Isaksen – piano og keyboard.
NO: Håvard Bendiksen – gitarer, trekkspill mm.
NO: Gjermund Silset – bass.
NO: Lars Andreas Haug - trumpet, trombone, sax, tuba
NO: Mai Elise Solberg - vokal perc, gitar mm
NB! Forbehold for ændringer!


Num. siddepladser

Dørene åbnes kl. 16:00

Kørestolspladser er inkl. ledsager sælges via Ticketmasters ServiceCenter telefon 7015 6565

Læs mere om koncerten under "Yderligere information"

www.csb.dk