x

Elvis in Concert
Ramsømagle Forsamlingshus
D. 30.03.2019 Kl. 18:00

"Elvis in Concert" - Jubilæumsshow! 30/3-19Mike besøger denne gang huset for 9 gang på 4 år.

Denne kunster er i TOP klasse og derfor er vi stolte over,

at kunne byde velkommen til hans helt nye JUBILÆUMSSHOW som hedder "Elvis in Concert"Lidt vigtig historie:

Elvis Presley er stadig kongen af Rock N, Roll og døde i 1977 kun 42 år gammel. Elvis har aldrig tjent så mange penge som efter hans død. der er også gået utallige rygter om at han stadig er i live og er blevet set mange forskellige steder, bl.a. I Ramsømagle forsamlingshus! ;-)At hele rock-kongens død var iscenesat med hjælp fra F.B.I? Der er fundet beviser på at Elvis også var F.B.I. Agent hvilket selv bliver bekræftet af selveste F.B.I. Elvis skulle have været involveret i en kæmpe mafiasag som vidne, missionen blev kaldt "Fontain pen" fyldepen, hvor Elvis antageligt skulle frygte for sin familie og sit eget liv.Elvis Presley er en rock legende som enhver musikelsker ikke kan komme uden om. Derfor hylder vi Elvis Presley med et unikt show som ingen i Danmark ind til nu nogensinde har opført.Om showet:

Elvis In Concert 1977 er et fantastisk "remake" af Elvis allersidste koncert i 1977. Der er selvfølgelig tale om multikunstneren og Europas fineste Elvis imitator, Mike Colin Andersen der i samarbejde med et dygtigt team har fået dette op at stå. Mike Colin Andersen har været på stor turne med selveste mr. Shaun Nielsen som var Elvis Presleys korsanger og private ven. Shaun og hans kone Brenda, som også har været kæreste med Elvis var med på turne´ hvor de 3 sang sammen og holdt foredrag om Elvis.Mike som er kendt fra TV, ugeblade, aviser og spillefilm, har vundet utallige talent konkurrencer og var den allerførste Elvis imitator på dansk TV med Kim Schumacher i 80erne i programmet "Kims Corner". Mike synger med en nerve og indlevelse, som man ikke ser hos andre Elvis imitatorer og medvirker lige nu i underholdningsprogrammet "All Together Now" på kanal 5, som talent -dommer.

Han har optrådt i 28 år med stor succes bl.a. på det kongelige teater, sammen med Ellen Winther i tryllefløjten og senere for både kongelige, filmstjerner, præsidenter, mm. Mike Colin Andersen har lige fået overrakt endnu en pris som "The Voice Of Elvis".Denne aften bliver helt sikker (som alle de andre) en succes uden lige!Aftens program:Kl. 17:00 Dørene åbnes

Kl. 18:00-19:30 Spisning (lækker buffet)

Kl. 20:15 - SHOW "Elvis in Concert"

Kl. 21:25 - Pause

Kl. 21:45 "Live musik" med Mike Colin Andersen

Kl. 01:30 ca. "Tak for iaften"Menu denne dag:- Langtidsstegt rødvinsmarineret nakkefilet

- "Sous vide" stegt kalvecouvette

- Flødekartofler

- Små råstegte kartofler

- Whiskeysauce

- Årstidens smørstegte grøntsager

- Kaffe/the ad libitum

- Dagens dessertPris: 350.- pr. pers. (300.- pr. pers. ved min. 10 pers. som bestiller sammen)Varighed: 6 timer

Ikke tilladt at filme eller optage lyd

Ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer

Dørene åbnes kl. 17:00

Der kan betales med kontant eller mobilpay