x

Virvum (CH) & Bloodshot Dawn (UK)
Beta
D. 12.03.2019 Kl. 20:30

Til marts byder BETA med Virvum og Bloodshot Dawn velkommen til en progressiv og teknisk dødspakke fra den europæiske undergrund
Virvum udgav sit debutalbum i 2016, men havde i årene blevet til lidt af et navn i den metalliske undergrund. Deres progressive dødsmetal havde nemlig fanget opmærksomheden hos de ligesindede californiere i Fallujah, og de kom derigennem med som opvarmning for Suffocation og Cephalic Carnage på deres europaturné tilbage i 2013.

I 2015 udkom den første single, 'Internal Howl', og den førte til, at de blev valgt som opvarmning for Fleshgod Apocalypse og Dying Fetus.

Når de rammer BETA er det på deres første europæiske headlinerturné og siden de er i studiet nu, har de nok også et nyt album med i guitartasken.

Bloodshot Dawn blev dannet tilbage i 2003 og spillede senere mere groovy dødsmetal. Gennem årene har de bevæget sig over mod den mere progressive variant og er af Terrorizer blevet hyldet for deres “blistering live shows”.

Bandets seneste udgivelse er fra 2018 og hedder 'Reanimation'. Grundet udskiftninger blandt medlemmerne, har de taget et skridt væk fra tidlige tiders mere melodiske twin-guitar-tilgang, og over mod der mere rent dødsmetalliske, uden at de helt har lagt det førstnævnte bag sig.

Unr. ståpladser

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Dørene åbnes kl. 20:00

www.amagerbio.dk