x
The Blue Van + Support: L. T. Valentin

The Blue Van + Support: L. T. Valentin
Tapperiet
D. 02.02.2019 Kl. 21:00

The Blue Van har det sidste års tid stået standby, mens de fire nordjyder har turneret og udgivet et album med datterprojektet, The Van, som nok bedst beskrives som et Blue-Van-back-to-basics projekt.
"Ideen med The Van gav mening, fordi vi ønskede at lave en plade, som var 100% DIY for igen at føle nerven, magien og evnerne til at groove sammen. Vi havde behov for at mærke, at sammenspillet var intakt og bevise vi kunne lave en fed vinyl i øveren på egen hånd. Samtidig blev The Van en musikalsk legeplads, som lærte os en masse ting, som vi nu kan ta' med over i The Blue Van regi." udtaler Steffen Westmark fra bandet.

I forbindelse med udgivelsen af The Van vinyl opdagede bandet, at der er en stor efterspørgsel på bandets gennembruds album, "Man Up", og den efterspørgsel vil bandet gerne efterkomme. Derfor genoptrykkes pladen i en 10-års jubilæums version hos Nordsø Records, som nok skal kæle lidt for detaljerne og samtidig annoncerer The Blue Van at de er tilbage for fulde gardiner! Genudgivelsen udkommer d. 25 oktober, præcist 10 år efter den første gang ramte gaden og fejres med en koncert d. 12 december på Hotel Cecil, hvor bandet spiller Man Up fra start til slut for første gang nogensinde.
Til foråret 2019 spiller bandet en Danmarksturné med numre fra hele kataloget og måske et par friske… I forbindelse med turnéen kan du komme til koncert med The Blue Van på Tapperiet til februar!

Support: L.T. VALENTIN
L.T. Valentin, som er kunstnernavnet Lasse Tarp går under, udsendte i forsommeren EPen ”Tilstande i Øst og Vest”, som placerede ham på landkortet som solo-artist.

Lasse Tarp, oprindeligt fra Esbjerg, og nu bosat på Vesterbro har gennem de sidste 10 år opsnuset alt omkring musikmiljøet i Danmark i konstellationer som The Youth, Gustav Foss, The PowPow og mange, mange flere.

Om solo-projektet og det lange tilløb:
”Jeg skrev nogle af disse sange helt tilbage i 2008, men har først fundet ind til essensens af disse numre nu. Jeg havde noget oprigtigt på sinde og det skulle ud i verden. I efteråret 2016 følte jeg mig klar, og hev to intense uger ud af kalenderen, hvor jeg isolerede mig i studiet med alle nødvendige instrumenterer omkring mig”.

Udgivelsen ”Tilstande i Øst og Vest”, samt det kommende materiale, handler om personer og tanker over de sidste 10 år, hvor flugten til København og byens væsen, har været primær inspiration.
Sangene er indspillet i øvelokalet og har derfor fået en rå, autentisk og ærlig lyd, hvor inspirationen er hentet i folk-rock musikken fra både 1960’erne og 1970’erne.

Nyt album er på vej i 2019!

Ståpladser
Dørene åbner kl. 20:00
Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu