x

Grim Rock Til Smukke mennesker-Pudsige Herrer + Farlige Typer I Modlys
Beta
D. 30.11.2018 Kl. 20:30

PUDSIGE HERRER er et nyt dansksproget rockband, der januar 2018 har 2. e.p. på gaden. Musikken er tung, iørefaldende og moderne stoner rock med inspiration fra bl.a. Uncle Acid og Black Sabbath, Red Fang, White Stripes, Rage, Royal Blood. Teksterne er satiriske, provokerende og finurlige og leder måske tankerne hen på kunstnere som C.V. Jørgensen, Steppeulvene, Gasolin’ og Spids Nøgenhat.
FARLIGE TYPER I MODLYS er en stærk vokal med stærke tekster fører os ind i et både fremmed og kendt univers, godt støttet af en bundsolid rytmesektion og krydret med guitarspil, der veksler mellem det meget agressive og det meget smukke. Der er derfor plads til både fest og fordybelse, når de Farlige Typer dukker op.

I 2017 udkom EP’en “Sorg” med 5 numre. Der arbejdes for tiden hårdt på en udgivelse mere, mens der spilles jobs over det ganske land. Det er blandt andet blevet til en optræden ved den stort anlagte afslutning på kulturåret 2017 i Aarhus samt en showcase til MetalDanmarks Branchedag i København.

Unr. ståpladser

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren
Dørene åbnes kl. 20:00

www.amagerbio.dk