x

Red Bull Music Presents: Gadefesten Feat. Noah Carter, Benny Jamz M.fl
KPH Volume
D. 09.11.2018 Kl. 20:00

Red Bull Music holder en kæmpe indendørs hiphop-fest med Noah Carter i front på det rå venue KPH Volume den 9. november 2018.

Da Noah Carter trådte ind på Pumpehusets store scene i 2016 foran en udsolgt sal til sin debutkoncert ved Red Bull Sound Select, holdt vi vejret i spænding. For hvordan ville rapperen alle talte om indfri den kolossale hype, som var bygget op til ham? Fast forward til nutiden er det enkelt at konstatere, at Noah vist har løst den ”opgave” ret godt. Dét og meget mere hylder vi med en stor fest for gadescenen i KPH Volume, hvor nogle af dem, som kan være de næste i rækken, deler scenen med Noah Carter.

Line-up:

Noah Carter
Benny Jamz
Sk1nny
Beko & Marco Rahim
Don x Lee x Barber
FlexLikeKev

Praktisk information
Dørene åbner kl. 20.00, koncerterne starter kl. 21.00 og efterfesten starter kl. 00.00. Billetter købt via Ticketmaster gælder til både koncerter og efterfest.

Særlige bestemmelser
NB! Red Bull foretager audio, visuelle og audiovisuelle optageler (lyd, foto og video) under hele arrangementet. Ved køb af billet og deltagelse i arrangementet giver køber/gæsten tilladelse til at:

Red Bull må anvende køber/gæstens navn, billede, video, stemme og medvirkende til ethvert formål – både kommercielt og non-kommercielt – på tværs af alle medier i hele verden uden tidsbegrænsning. Herfra undtaget er above-the-line marketing og salgsmateriale.

Red Bull må bruge materiale produceret i forbindelse med eventen til broadcast, skærm, display, reproduktion – og generelt gøre det tilgængeligt for offentligheden på tværs af alle medier (inkl. radio, tv, web, sociale medier, print, biografer og events). Red Bull må lave ændringer i og til materialet og må bruge sådan ændret materiale uden restriktioner. Herudover må Red Bull videregive rettighederne til materialet til enhver tredjepart.

Køber/gæst giver Red Bull tilladelse til at bruge optaget/produceret materiale uden købers/gæstens efterfølgende godkendelse og accepterer at køber/gæst muligvis ikke vil blive nævnt som medvirkende i event/materiale. Køber/gæst accepterer ligeledes at vedkommende ikke vil modtage betaling eller kompensation for medvirken med mindre der er indgået en særskilt skriftlig med Red Bull herom.

Arrangør
Red Bull Denmark ApS, Sankt Petri Passage 5, 4., 1165 København K. Kontakt arrangør på:
[email protected]com.