x
POD + Alien Ant Farm + '68 - UDSOLGT

POD + Alien Ant Farm + '68 - UDSOLGT
Amager Bio
D. 21.02.2019 Kl. 19:00

Såfremt der ikke er flere ledige billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

"Dørene til POD + Alien Antfarm + '68 åbnes allerede kl. 18.30. Showet begynder kl. 20.
Da der er udsolgt og vi bliver mange, anbefaler vi dig at komme så tidligt som muligt, så du er sikker på at kunne opleve hele showet"

Payable on Death, forkortet P.O.D., er et nu metal-band fra San Diego, og blev dannet tilbage i 1992. De har udgivet 10 studiealbum og har solgt over 12 mio. plader på verdensplan. De har formået at være faste, musikalske bidragydere til de amerikanske radiostationer og nyder derfor en popularitet, som de fleste band i genren vil misunde dem.

I november 2018 udkommer det 10. studiealbum med titlen 'Circles, og bandmedlemmerne har lagt sig i den kreative sele for at levere musik ud over det sædvanlige

"On Circles, we didn't limit ourselves and say, 'Hey, we need to please the metal crowd, or the hardcore crowd, or the punk crowd,'" fortæller frontmand Sandoval, "We just wanted to play and write songs that we hope are relevant and catchy to a new audience—while, at the same time, still being true to ourselves."

Man kan derfor glæde sig til at høre helt frisk materiale side om side med storhits såsom 'Satellite' og 'Youth of the Nation', når de gæster Amager Bio til februar.

Ståpladser

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Dørene åbnes kl. 18:30

Læs mere