x

MantziusLive Nytårskoncert Med Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester
MantziusLive på Toftevangskolen
D. 06.01.2019 Kl. 16:00

Kærligheden har mange ansigter, og gennem musikken møder vi forskellige perspektiver på det, der binder os sammen som mennesker. Det kan være kærligheden, der kommer til udtryk i en bøn om at beskytte den, man elsker; vemodet når man må sige farvel; hengivenheden til sit land - eller måske erkendelsen af, at den rette årstid til at forlade sin elskede aldrig kommer, fordi man vil blive sammen altid.

Til årets traditionsrige nytårskoncert hylder vi kærligheden i dens mange former. Det alsidige program byder på Wagner, Smetana, Carl Nielsen, Bernstein, Copland og Tjajkovskij – og selvfølgelig et par overraskelser med.

Rasmus Ruge, uddannet klassisk sanger fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og det Fynske Musikkonservatorium og 1. bas i det kongelige danske operakor på Det Kongelige Teater, er med som solist. Med sin smukke, fyldige bas-barytonklang følger hans stemme os gennem kærlighedens landskab. Og med René Bjerregaard Nielsen, musikdirigent for Slesvigske Musikkorps som den i øvrigt yngste fastansatte til dato, som dirigent er der både plads til det smertefulde og det sprudlende i musikken.

Dørene åbner kl. 15.00 Koncertstart kl. 16.00

Nummererede siddepladser

Læs mere