x
Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen - Med De Største Hits

Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen - Med De Største Hits
Thisted Musikteater
D. 02.03.2019 Kl. 20:00

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen har under navnet, Anne Dorte & Maria, igennem de seneste år skabt et af den danske livescenes mest overbevisende comebacks.

Med sig har de en overmåde imponerende samling af deres egne 80’er og 90’er hits; Sig ’Indianer’, ’Ud under åben himmel’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Jeghar lagt mine våben’, ’Jeg vil la’ lyset brænde’; Ja, ’Sig - du ka’ li’ mig’ – og du er på sporet af et sangkatalog af de sjældne, der desuden fra 2019 vil blive suppleret med sange fra et nyindspillet album i eget navn.

Først og fremmest står Anne Dorte & Maria for en fest. Publikum i alle aldre kender og kan synge med på deres sange. De mange, store hits fremføres med exceptionel energi og nerve af artisterne selv, og af et band, der både respektfuldt og uimponeret pudser det musikalske arvesølv, under ledelse af tidligere Gnags-trommeslager: Mads Michelsen.

Anne Dorte og Maria mødtes i Tøsedrengene – en af alle tiders største, danske popsucceser – hvor de var sangere, og hvor Anne Dorte skrev tekster og lejlighedsvis musik. I næsten 7 år toppede de sammen hitlisterne indtil 1986, hvor Tøsedrengene gik hver til sit. Opløsningen af bandet blev dengang annonceret i Radioavisen!

Siden blev Maria en del af Ray Dee Ohh, der fortsatte hvor Tøsedrengene slap med at lægge landet ned med pophits på stribe.

Anne Dorte overraskede med en succesfuld solokarriere, hvor hun som Anne Dorte Michelsen foldede sit eget mere folk-inspirerede univers ud i samarbejde med blandt andet Billy Cross, og nåede et kæmpe publikum nåde herhjemme i resten af Norden og i Japan.

Fra en tid, hvor det feminine islæt i en mandsdomineret branche var langt mere udpræget end idag, er Anne Dorte & Maria to markante kvindelige artister. Dengang som nu supplerer de hinanden smukt og bringer i deres fornyede samarhejde alle deres største hits tilbage til scenen og til et publikum, der aldrig har glemt 80’erne og 90’ernes musikalske storhedstid.

Sætliste 2019 *)
- Indianer
- Så gik der tid med det
- Sig du kan li’ mig
- Vi var engang så tæt
- Ud under åben himmel
- Jeg vil la’ lyset brænde
- En lykkelig familie
- Mandagsstævnemøde
- Jeg har lagt mine våben
- Vi kan ikke leve alene
- Pas på dine blå øjne
- Bruge og bruges
- Et lysår, en stjerne
- Drop dine løgne
Nye sange:
- Det lykkeligste land i verden
- Umuligt for mig

Det lykkeligeste band i verden **)
Mads Michelsen: Kapelmester, percussion
Jon Grundtvig: Trommer
Peter Dencker: Keys, orgel, kor
Henrik Møller: Bas
Johan Jørgensen: Guitars, kor
*) Mindre ændringer kan forekomme
**) Der kan i enkelte tilfælde forekomme afløsere

Unr. siddepladser.

Læs mere, spillestedet Thy