x

Rudersdal Big Bands Fødselsdagskoncert Med Solister
MantziusLive
D. 24.02.2019 Kl. 15:00

Rudersdal Big Band fejrer sin årlige fødselsdagskoncert på Mantzius Live - 24 år fylder bigbandet. Som altid diskes der op med de ypperste solister og velspillet bigbandjazz!
I år har bandet Kira Martini med på vokalen og Henrik Bolberg på trompet og flügelhorn.

Kira Martini har inden for de seneste par år, placeret sig som et anerkendt navn på jazz-scenen. Med et alsidigt repertoire, hendes klangfulde, varme røst, og udadvendte
facon, har hun vundet mange hjerter, og vist sig som et forfriskende nyt navn indenfor vokaljazzen. I 2017 udgav hun ”Yellow House Sessions”, sit 2. album med sit 7-mands orkester MARTINI*S. Pladen kom på en 5. plads på Berlingske Tidendes liste over årets 10 vigtigste jazz-udgivelser.

Henrik Bolberg har i en lang årrække spillet i Danmarks Radio Bigband, hvor han hurtig blev en af de mest betydningsfulde solister. Henrik har tilmed ledet og været medlem af mange mindre bands med højt estimerede danske jazzmusikere, og har beriget enhver konstellation med sin dynamik og opfindsomme spil. Dette har resulteret i mange CD udgivelser og Jazzpriser, bl.a Ben Websterprisen.

Dørene åbner kl. 14. Koncertstart kl. 15. Unr. siddepladser


Læs mere