x

Hot Chocolate
Docken
D. 28.04.2019 Kl. 20:00

Hot Chocolate spiller den 28. april 2019 på Docken i København.

Hot Chocolate blev dannet i Brixton, London, England. I 1969 begyndte bandet at arbejde på en reggae-version af John Lennon sangen “Give Peace A Chance” med en ændret tekst end den oprindelige. Det blev dog klart, at dette ikke var i orden uden John Lennons tilladelse, så derfor blev demoen sendt til Beatles Apple-pladeselskab. Heldigvis elskede John versionen, og den blev derefter udgivet på Apple.

I 1970 udgav Hot Chocolate deres første indspilning med titlen “Love Is Life”, der nåede nummer 6 på hitlisten. Dette var starten på en femtenårig karriere for gruppen, der samlet leverede over 30 hits, og blev også den eneste gruppe i Storbritannien, der fik et hit hvert år, femten år i træk.

I 1981 havde Hot Chocolate den ære at blive inviteret til prins Charles og Lady Dianas bryllupsreception på Buckingham Palace, hvor de optrådte for regeringschefer og mange medlemmer af de europæiske kongehuse.

I 1997 nåede den klassiske single “You Sexy Thing” nummer 1 på Hitlisterne, efter at den blev omtalt i filmen ‘The Full Monty’ ,og en ny Hot Chocolate ‘Greatest Hits’ kompilering, som blev udgivet i oktober 1997, nåede nummer 10 i albumlisten.

Hot Chocolate består i dag af Patrick Olive, Tony Connors og Harvey Hinsley, der alle har været med i bandet tilbage fra 1970. Derudover Steve Ansell og Andy Smith, der begge kom til i 1994, og Kennie Simon, der har været bandets vokalist siden 2010.

Dørene åbner kl. 18.00 og koncerten starter kl. 20.00.
Der er mulighed for at købe mad ved en foodtruck. Drikkevarer og snacks kan købes i baren.
Koncerten er stående, men der vil være loungemøbler og hvileområder i salen.

Ståpladser