x

Sebastian Klein - Mer' Styr På Dyr!
Thisted Musikteater
D. 22.03.2019 Kl. 16:30

Efter den overvældende succes her i 2018 med showet 'STYR PA? DYR med Sebastian’, tager Sebastian Klein i fora?ret 2019 pa? endnu en tur rundt i hele landet med sit band.
Denne gang under navnet ‘MER ? STYR PA? DYR - nu med slange og puma!’ Talentet som TV-vært er uomtvisteligt, og Sebastian er kendt og elsket af børn i hele
landet!

Der vil stadig være fokus pa? musikken fra CD ?en ‘STYR PA? DYR’, der udkom sammen med bogen af samme navn. Og Sebastian har stadig et vaskeægte rockband med, hvor Niklas Schneidermann fra Magtens Korridorer er kapelmesteren.

Showet indeholder alt det, Sebastian er kendt og elsket for: humor, viden, gøgl, trylleri, musik, sang og dans - og nu som altid i perfekt øjenhøjde med børn i alle aldre.
Som sædvanligt sindsygt sjovt for børn og sjovt nok osse sjovt nok for de voksne. Denne gang med flere og nye numre - og endnu mere farligt!
—-
Om bogen ‘STYR PA? DYR’:
Bogen indeholder den fantastiske historie om Sebastian, der som dyrepasser fa?r uventet besøg af ingen ringere end Hendes Majestæt Dronningen. Og ja, sa? er gode ra?d “dyre”.
Derudover indeholder ‘STYR PA? DYR’ en cd med Sebastians 14 største hits, herunder sange som ‘Godmorgen', ‘Den Er Gal’, ‘Kære Sebastian’ og ‘Ga? Gak’.

Unr. siddepladser.

Læs mere, spillestedet Thy