x

Benny Holst Trio
Gimle
D. 22.08.2009 Kl. 20:00

Benny Holst Trio, herlige tekster, swingende musik. Lørdag den 22. august 2009 kl. 20.00 på Gimle. 

Billetpriser kr. 167,00, unummererede siddepladser.folk roskilde starter sæsonen med intet mindre end en af Danmarks bedste trioer.Benny Holst samlede for godt 5 år siden vennerne Jacob Rathje og Martin Andersen og indspillede cd'en "Himlen må vente", det første album siden 1981. Med dybe rødder i dansk sangtradition leverer Benny den gode historie og må regnes med når kongerækken af danske sangskrivere skal opstilles.

Jacob Rathje er en fantastisk guitarist og sanger. Han hører til den nye generation af danske roots-musikere. Blues, Tex-Mex, folk og country er hovedingredienserne i Rathjes guitarspil.

Martin Andersen er en gudsbenådet violinist og en musiker i verdensklasse. Med sin elektriske violin lægger han i høj grad en iørefaldende stil i orkestret. Martin har ud over sin medvirken på utallige plader og cd'er spillet med Paul Banks/Jørgen Lang og Hugo Rasmussen i "Musikorkestret" og havde et langvarigt samarbejde med sangeren og tekst-forfatteren Jan Toftlund. Med dem turnerede Benny Holst sidst i firserne.

Sammen giver de 3 en uforglemmelig koncert. Bennys Livskloge viser kædet sammen med hans finurlige og muntre anekdoter fra et langt liv på landevejen. Understøttet og levendegjort af Jacobs guitar og løftet højt op under loftet af Martins troldmands-violin.Dørene åbnes kl. 19.00Arr.: folk roskilde www.folkroskilde.dk