x

Jes Holtsø Band
Mojo Blues Bar
D. 04.05.2019 Kl. 22:00

Ståpladser

Jes Holtsø, måske bedre kendt som Børge fra Olsen Banden var med i talent 09 og det bragte ham i den grad tilbage i rampelyset.
Holtsø & Wittrock leverer et sjældent dansk bud på den ægte vare, når blues er bedst. En musikalsk rapport fra livets blindgyder, om afmagt og uforløste følelser, men også om at kærligheden findes et sted derude.
Jes Holtsø har selv været hele turen igennem fra at være barnestjerne i Olsen Banden-filmene til at blive stofmisbruger – og komme ud af det igen.
Morten Wittrock har i en årrække styret Wittrock band og har b.la indspillet med Tamra Rosanes, Rock Nalle, Keld Heick, Mike Tramp, Ester Brohus, Alex Nyborg Madsen, Mek Pek, Amin Jensen & Daimi. Morten Wittrock har desuden indspillet/produceret et utal af cd’er I USA. Morten Wittrock modtog i 2014 prisen: Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame's Award: Årets Rockabilly Album i USA.
Med flere albums i ryggen leverer orkesteret gyngende soul og sumpet rockblues med Jes Holtsø’s forrygende rå bluesstemme der pisker nærvær, smerte og fandenivoldsk livsglæde ind I sangene.

Dørene Åbner kl. 20
Man kan reservere en siddeplads ved at skrive til [email protected]
Uafhentede billetter sælges i døren.

Læs mere på www.mojo.dk